Project omschrijving

Vision Ooglaseren

ontwikkeling van de nieuwe website en online strategie

profile_img
Vision Ooglaseren
( Jeroen van der Kroon )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Web Kings heeft onze nieuwe website gedesigned en gebouwd.

Web Kings heeft onze nieuwe website gedesigned en gebouwd. Vooraf hebben we samen een duidelijke planning gemaakt en daar is ook niet van afgeweken. Wat wij erg fijn vonden was dat Web Kings niet 'slechts' een mooie website hebben gebouwd. Vanaf het begin hebben ze samen met ons interne marketingteam nagedacht over de hele customer journey en wat dat betekent voor de website. Het resultaat is een mooie én goed converterende website.

inleiding

Vision Ooglaseren is een toonaangevende ooglaserkliniek in Nederland. De kliniek richt zich al meer dan 15 jaar op ooglaserbehandelingen en is uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland.

opdrachtgever

Vision Ooglaseren logo

de opdracht

“Vision Ooglaseren wil een volledige digitale transformatie ondergaan waarbij de nieuwe merkidentiteit duidelijk naar voren komt.”

Vision Ooglaseren landingspagina

onze oplossing

We hebben samen met Vision een online marketing strategie ontwikkeld en een nieuwe website gemaakt die de merkidentiteit beter naar voren brengt. De nieuwe website is razendsnel, gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor zoekmachines. De online strategie heeft Vision een plek bovenaan in Google opgeleverd.

Ontwikkeling en design van de nieuwe website

Bedrijfsanalyse en online marketing strategie

Website onderhoud en monitoring

Geoptimaliseerd voor conversie

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?