Adverteer doelgericht op zoekmachines

Hoog scoren in Google is mogelijk, maar het kost meestal veel tijd en energie. Als je niet kunt wachten tot jouw website op organische wijze opklimt in de zoekresultaten, biedt SEA uitkomst.

Search Engine Advertising (SEA) is een snelle en effectieve manier om boven in de zoekresultaten te staan. Aangezien zoekmachines als Google, Bing en Yahoo voor de meeste mensen de ingang is naar alle websites op het internet, bereik je met SEA direct de juiste doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw beschikbare advertentiebudget op de meest effectieve wijze wordt ingezet.

Adverteren op Google zorgt voor snel en meetbaar resultaat

“Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie altijd opvalt bij jouw doelgroep binnen de zoekresultaten van Google”

Wat is SEA?

SEA staat voor “Search Engine Advertising”, in het Nederlands betekent dit “Zoekmachine Adverteren”. Het is precies zoals het klinkt; je betaalt geld om te adverteren in de populaire zoekmachines, waarvan Google veruit de grootste speler is. SEA is een alternatief voor SEO, daarmee probeer je op basis van een slim ingerichte website hoger te klimmen in de zoekresultaten. Het grote voordeel van SEA is snelheid en effectiviteit, als je vandaag een campagne opzet, heb je morgen resultaat.

Google Ads campagne

Adverteren in Google is niet ingewikkeld; je kiest een woord of een serie woorden, je stelt enkele voorkeuren in zoals budget en looptijd, en jouw eerste Google Ads campagne kan van start gaan. Maar wacht even voordat je die creditcard tevoorschijn haalt, Google Ads kan ook de snelste manier zijn om veel geld over de digitale balk te smijten. De keuze voor de juiste keywords en het aanspreken van de juiste doelgroep vergt inzicht, kennis en ervaring. Daar kunnen wij bij helpen!

Dankzij onze kennis en ervaring weten wij wat werkt en wat niet werkt. Wij zetten dus campagnes op met een zo hoog mogelijk rendement.

August

SEA uitbesteden

Uiteraard kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met Ads; de dienst is gratis tót het moment dat je echt gaat adverteren. De prijs per bezoeker kan variëren van enkele centen tot tientallen euro’s per bezoeker, je wilt er dus zeker van zijn dat je de juiste doelgroep aanspreekt met de juiste boodschap.

Wij helpen je het optimale rendement uit de campagne te halen. Dit doen we door:

  • Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit te voeren

  • Een analyse te maken van alle beschikbare data

  • Gebruik te maken van alle opties die Google Ads te bieden heeft

  • Conversie-gerichte advertenties te schrijven

  • De campagnes te targetten op de juiste doelgroep

  • Voortdurend de campagnes te optimaliseren

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bel ons via 085 877 00 05