Professioneel website design

Een website ontwerpen is meer dan alleen het plaatsen van mooie afbeeldingen of het ontwerpen van een navigatiebalk. Het is de juiste combinatie van vorm én functie die past bij de identiteit én de doelstellingen van jouw organisatie. Onze webdesigners luisteren naar jouw wensen en ontwerpen een unieke en herkenbare website die klanten overtuigt.

Wij geven jouw websi  en geven jouw website overtuigingskracht.

Onze webdesigner Andrei

Jouw website moet er aantrekkelijk uitzien om potentiële klanten over de streep te trekken

“Een professionele uitstraling straalt vertrouwen uit en geeft een goede eerste indruk van jouw organisatie.”

Onderhoud van een website

Professioneel web design behoeft onderhoud. Dat betekent niet dat je voor elke kleine aanpassing onze diensten hoeft in te schakelen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om de website na het ontwerp zelf te onderhouden, maar uitbesteden mag uiteraard altijd.

Het geheim van een goede website zit hem in de details. Met de juiste aandacht voor details wordt een website al snel beter ervaren. Wij streven altijd naar de perfecte combinatie van vorm en functie.

Mart

Functioneel webdesign

Een website is een interactief medium waarbij de bezoeker zelf kan bepalen waar hij klikt en naartoe gaat. Om ervoor te zorgen dat deze niet direct op ‘venster sluiten’ klikt, moet een pagina direct de aandacht trekken en vasthouden. De aandachtsspanne van de gemiddelde bezoeker is immers zeer kort. Wij zorgen voor een goed webdesign dat de interesse van de bezoeker weet te wekken en te behouden. Hiervoor zijn een paar elementen belangrijk:

  • Responsive design: Wij zorgen ervoor dat de website er goed uitziet op PC, laptop, tablet en smartphone. Teksten zijn duidelijk leesbaar en afbeeldingen komen goed tot hun recht.
  • Duidelijke navigatie: Door de bezoekers op een overzichtelijke en logische wijze door de website te leiden, kun je jouw boodschap beter overbrengen. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker doorklikt en niet al na het zien van de homepage de website verlaat. Goed webdesign houdt rekening met het doel van de website en stuurt een bezoeker als het ware richting dat doel.
  • Houd de aandacht van bezoekers vast: Met een pakkende tekst of afbeelding grijp je de aandacht van een bezoeker en maak je deze nieuwsgierig. Aansprekende teksten en een goede layout helpen je vervolgens om de aandacht vast te houden. Wij weten wat nodig is om de belangstelling van de bezoeker te wekken en deze niet te verliezen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bel ons via 085 877 00 05