Professionele website ontwikkelaars

Wij bouwen supersnelle websites waar bezoekers gek op zijn.

Hoezo?

Je herkent het vast zelf wel: een website die wel érg langzaam laadt waardoor je snel wegklikt. Of dat de navigatie zo onoverzichtelijk is dat je na een paar minuten nog niet hebt gevonden wat je zocht. Deze situaties blokkeren het online succes van veel bedrijven behoorlijk. Wij zorgen ervoor dat jouw website ‘onder de motorkap’ wel in een uitstekende staat is. Met doordachte en effectieve website ontwikkeling zetten wij jouw website in de hoogste versnelling en zorgen we voor een flinke boost in conversie. We zorgen er ook voor dat de site hoog scoort in de zoekmachines, zodat jij kunt rekenen op een hoop nieuwe bezoekers.

Onze technische experts zetten jouw website in de allerhoogste versnelling.

“Web Kings is een team met digitaal bloed. We zijn altijd op de hoogte van de allernieuwste snufjes.”

Onder de motorkap moet alles soepel en snel draaien. Jouw bezoekers verwachten een snelle site die op een mobiel net zo goed werkt als op een desktop. Onze websites presteren optimaal op alle apparaten.

Andrei

WordPress website ontwikkeling

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft.

Wij als professionele web developers zorgen ervoor dat deze motor niet alleen soepel loopt, maar laten de site met vakkundige ‘tuning’ als een ware Formule 1 bolide over de digitale snelweg scheuren. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

  • Responsive Design: Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maakt men gebruik van breedbeeld gaming monitors, laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie. Het is onmogelijk om voor ieder scherm een aparte website te ontwikkelen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, want met het ontwikkelen van een responsive website zorgen wij ervoor dat jouw website op ieder scherm op de juiste wijze wordt getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten.
  • SEO-proof: Het typen van een webadres is veelal vervangen door het zoeken naar een bedrijf, dienst of product via de zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Dit houdt in dat de website zodanig wordt ingericht dat deze hoger zal scoren in de belangrijkste zoekmachines. De technische elementen van een website zijn hierbij van groot belang. Er zijn honderden elementen die bepalen hoe goed een website scoort in de zoekmachines. Wij volgen de Best Practices in SEO waarmee wij zorgen dat jouw website niet alleen op de korte termijn hoger zal scoren, maar ook in de toekomst.

  • Hogere Conversie: Je hebt een gezonde stroom aan bezoekers op je website, heel mooi! Om hen vervolgens aan te zetten tot actie, zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product, is echter meer nodig. Door jouw website op de juiste wijze in te richten, de snelheid te optimaliseren en gebruik te maken van diverse marketingtechnieken, kunnen wij de conversie voor jouw organisatie flink verhogen.

Hebben wij jou enthousiast gemaakt?