Adverteren op Google

Bereik jouw doelgroep meteen door te adverteren op de grootste zoekmachine ter wereld

Adverteren op Google

Hoog in de zoekresultaten van Google verschijnen zonder te betalen is mogelijk, maar het kost veel tijd en energie. Er is gelukkig een andere manier om bovenaan in Google te verschijnen, namelijk door te adverteren via Google Ads.


Adverteren op Google
Je website op organische wijze laten klimmen in de zoekresultaten duurt al gauw 1 tot 2 jaar.

Search Engine Advertising (SEA) is een snelle en effectieve manier om boven in de zoekresultaten te staan. De meeste mensen komen op een website terecht via een zoekmachine als Google of Bing.

Door te adverteren in een zoekmachine, bereik je dus direct de juiste doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw beschikbare advertentiebudget op de meest effectieve wijze wordt ingezet.

Adverteren op Google zorgt voor snel en meetbaar resultaat

“Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie altijd opvalt bij jouw doelgroep binnen de zoekresultaten van Google”

Waarom adverteren op Google (SEA)?

SEA staat voor “Search Engine Advertising”, in het Nederlands betekent dit “Zoekmachine Adverteren”. Het is precies zoals het klinkt; je betaalt geld om te adverteren in de populaire zoekmachines, waarvan Google veruit de grootste speler is.

SEA is een alternatief voor SEO, waarbij je op basis van een slim ingerichte website hoger klimt in de zoekresultaten. Het grote voordeel van SEA is de snelheid en effectiviteit. Als je vandaag een campagne opzet, heb je morgen resultaat.

Google Ads

Adverteren in Google is niet ingewikkeld; je kiest een woord of een serie woorden, je stelt enkele voorkeuren in zoals het budget en de looptijd, en jouw eerste Google Ads campagne kan van start gaan.

Maar wacht even voordat je die creditcard tevoorschijn haalt, want Google Ads kan ook de snelste manier zijn om veel geld over de digitale balk te smijten. De keuze voor de juiste keywords en het aanspreken van de juiste doelgroep vergt inzicht, kennis en ervaring. Daar kunnen wij je bij helpen!

Dankzij onze kennis en ervaring weten wij wat werkt en wat niet werkt. Wij zetten dus campagnes op met een zo hoog mogelijk rendement.

Stephan, digitale specialist

Adverteren op Google uitbesteden?

Uiteraard kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met Ads; de dienst is gratis tót het moment dat je echt gaat adverteren. De prijs per bezoeker kan variëren van enkele centen tot tientallen euro’s per bezoeker, je wilt er dus zeker van zijn dat je de juiste doelgroep aanspreekt met de juiste boodschap.

Wij helpen je het optimale rendement uit de campagne te halen. Dit doen we door:

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit te voeren

Een analyse te maken van alle beschikbare data

Gebruik te maken van alle opties die Google Ads te bieden heeft

Conversie-gerichte advertenties te schrijven

De campagnes te targeten op de juiste doelgroep

Voortdurend de campagnes te optimaliseren

× Hoe kan ik je helpen?