Website onderhoud

Voor een website die veilig en snel blijft werken, kun je niet zonder regelmatig website onderhoud.

Website onderhoud

Je kunt een nieuwe website laten maken en vervolgens wel zien hoe het loopt, maar dat eindigt meestal niet in veel goeds. Als jij wil dat je website altijd snel en veilig blijft werken, is website onderhoud nodig.

Wat is website onderhoud?
Met website onderhoud bedoelen we het tijdig installeren van updates en het opschonen van verouderde bestanden op jouw website. Daarnaast worden er back ups gemaakt van de websitegegevens, zodat je geen kostbare informatie verliest. Zonder website onderhoud wordt je website gegarandeerd traag en een gevoelig voor hackers. Ook zullen zoekmachines je website minder vaak weergeven. Daardoor verlies je potentiële klanten en dat kan het succes van je organisatie flink belemmeren. We leggen je op deze pagina uit hoe onze Web-Kings jouw website veilig en snel houden.

Updates

We zorgen dat het systeem en de plug-ins op jouw website altijd zijn voorzien van de laatste updates. Ook verwijderen we verouderde bestanden en houden we je systeem schoon en snel.

Beveiliging

We maken tijdig backups van de informatie op jouw website en zorgen dat je website beveiligd is tegen spam en hackers. Zo verlies je nooit waardevolle data en kun jij veilig en betrouwbaar jouw diensten verlenen aan klanten.

Analyseren en fouten opsporen

Met verschillende programma’s kunnen we de prestaties van je website meten en inzichtelijk maken. Zo kunnen we eventuele fouten opsporen en deze snel verhelpen.

Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

WordPress website

Om een website te bouwen heb je een systeem nodig waarmee je de inhoud van de website kunt beheren. Zo’n systeem noemen we een CMS, oftewel een Content Management System. Er is een tegenwoordig een ruim CMS aanbod. Toch is er één systeem dat al een tijdje boven de rest uit springt, namelijk WordPress.

“Een trage website vol fouten zorgt voor irritatie en een onbetrouwbaar gevoel bij bezoekers. Wil je geen klanten verliezen? Dan is website onderhoud noodzakelijk.”

Diederik, WordPress bouwer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.