Ook een webshop laten maken?

Laat ons jouw nieuwe maatwerk webshop bouwen. Ons team van enthousiaste ontwikkelaars helpen jou graag verder!

Wil jij een webshop (webwinkel) laten maken?

Wil jij jouw producten via een online webwinkel (webshop) aan de man gaan brengen dan ben jij bij Web-Kings aan het juiste digitale adres.  
 
In onze huidige markt en economie zijn webshops niet meer weg te denken. Heb je al een fysieke winkel dan loont het om hiernaast ook een webshop te beginnen.
 
Met een slim opgezette professionele webshop en een uitnodigend design ben jij meteen goed voorbereid om de markt op te gaan. Wij hebben gewerkt aan webshops van bekende merken en daarnaast hebben wij ook kleinere bedrijven geholpen met het opzetten van de perfecte digitale winkel.

Wij bouwen webshops in WordPress en Woocommerce

Bij Web-Kings bouwen wij het grootste deel van de webshops in WordPress in combinatie met Woocommerce. Deze bewezen combinatie zorgt ervoor wij snel en efficiënt voor jou bedrijf een webshop kunnen bouwen.  Zo heb je meteen ook een Content Management Systeem (CMS). Tevens kunnen wij jouw webshop integreren met alle bestaande betaalmethodes zoals iDEAL, Paypal en creditcardbetalingen. Wij werken samen met de bekende payment-providers Mollie, Adyen en Klarna.

Onze filosofie is dat een webwinkel er qua uitstraling en gebruikersgemak (UI/UX) perfect moet uitzien. Bezoekers van jouw webshop moet je overtuigen door een goede eerste indruk neer te zetten. Ziet je webshop er rommelig uit dan kan dit ervoor zorgen dat de zo wenselijke bestellingen uitblijven. Bij Web-Kings zorgen wij ervoor dat het design naadloos aansluit bij jouw doelgroep en producten. Ook verzorgen wij optimalisaties zodat de webshop ook optimaal responsive functioneert (mobile en tablet).

Wij koppelen jouw webshop aan jouw administratie of voorraadsysteem

In de meeste gevallen beschikt jouw winkel al over een voorraadsysteem of een administratiepakket met al jouw productinformatie. Je wilt deze gekoppeld hebben met jouw webshop zodat je één centrale administratie hebt met productgegevens en de bijhorende voorraden.

Zo hoef je gegevens maar éénmalig in te voeren en worden geplaatste bestellingen binnen de webshop meteen geïmporteerd in jouw administratie. Dit is niet alleen ongelofelijk handig maar scheelt ook nog eens heel veel tijd.

Wij werken zo samen met Exact, Snelstart en Twinfield. Wil je weten of jouw boekhoudsysteem ondersteund wordt neem dan gerust contact met ons op.

Wil je een professionele webshop laten maken?

Onze Web-Kings hebben veel ervaring in het opzetten en bouwen van webshops. Onze webshops worden standaard geleverd met de volgende opties:

Geoptimaliseerd voor conversie, gericht op de verkoop van jouw producten

Jouw producten kunnen eenvoudig ingedeeld worden per categorie, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze op zoek naar zijn

Bezoekers kunnen eenvoudig producten plaatsen in het winkelmandje en bestellen via een duidelijke checkout

Bezoekers kunnen gemakkelijk hun bestelgegevens achterlaten en beheren met een eigen login

Bezoekers kunnen met jou in contact komen via Whatsapp of Messenger

Koppelingen zijn mogelijk met bijvoorbeeld affiliate partners zoals Tradetracker en Daisycon

Koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook Shopping en Pintrest

Wij optimaliseren je webshop zo dat deze zo snel mogelijk laadt

Wij optimaliseren jouw webshop zodat Google (en natuurlijk Bing) jouw webshop zo goed mogelijk kan indexeren

Jouw klanten worden op de hoogte gehouden van het verdere verloop van hun bestelling via e-mail. Als je besluit de bestelling te versturen dan krijgt jouw klant meteen een melding!

Volledig AVG (GDPR) gereed met cookiebanner en privacy statement

Je webshop wordt geïnstalleerd op jouw eigen domeinnaam

“Wil jij een webshop laten ontwerpen en maken? Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke webshop die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!”

Ivan, webshop bouwer

Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken
Webshop laten maken

Wat kost het maken van een webshop?

Het ontwikkelen van een professionele webshop moet goed en professioneel gebeuren. Voor de ontwikkeling van jouw webshop beginnen wij vanaf 5000 euro (ex. BTW). De volgende werkzaamheden zullen wij in ieder geval voor jou uitvoeren:

In samenspraak onderzoek doen naar jouw doelgroep en kijken waar jouw digitale kansen liggen.

Advies over jouw digitale strategie en te volgen (online) marketing stappen.

Advies over de indeling van jouw webshop.

Frequent overleg over de voortgang van jouw webshop.

Een goed geteste webshop die ook goed functioneert op alle beschikbare hedendaagse (mobiele) apparatuur.

Een bijpassend maatwerk design (eventueel eigen branding en identity).

Eventuele ondersteuning bij het invoeren van de producten.

Wil jij een demo krijgen van de mogelijkheden van onze webshops of heb je andere vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen je graag uit wat er allemaal kan en welke digitale strategie hier het beste bij past. Ook kunnen wij jou helpen met een bedrijfsscan.

Wat heb ik nodig om een webshop te beginnen?

Om een webshop te kunnen beginnen heb je een geldig bedrijf nodig, producten die je kunt verkopen en een platform die de betalingen van jouw webshop afhandelt.

Daarnaast is ook het advies om goede productfoto’s te hebben die duidelijk maken wat er te koop is op jouw webshop.

Ik heb meer dan 6000 producten. Hoe komen deze op de webshop?

Als je over een groot aantal producten beschikt is het onmogelijk om deze handmatig in te voeren. Vaak bieden leveranciers Excelsheets met productinformatie die automatisch ingeladen kunnen worden.

Ook zijn vaak koppelingen beschikbaar tussen jouw administratiesoftware en Woocommerce. Dit scheelt ongelofelijk veel tijd met het invoeren van producten!

Werkt de webshop ook goed op mobiel?

Alles wat wij bouwen en ontwikkelen word ontwikkeld met de responsie filosofie.

Dit betekend dat een webshop goed werkt op een normale computer, een tablet en op mobiel. Zo kunnen bestellingen vanaf elk bekend apparaat geplaatst worden op jouw webshop. Meer apparaten betekend meer omzet!

Hoe word een bestelling afgehandeld?

Als een klant betaald heeft voor het product op jouw webshop krijgt deze een email en jij krijgt een bericht dat er een nieuwe bestelling is geplaatst. Het is aanbevolen om een controle in te bouwen om te zien of er daadwerkelijk het juiste bedrag is betaald.

Als dit het geval is kan je de status van de order veranderen naar ‘in behandeling’ of naar ‘verstuurd’. Bij elke stap weet jouw klant wat er met de bestelling aan de hand is en weet zo wanneer deze binnenkomt.

Hoe lang duurt het om een webshop te ontwikkelen?

Een webshop is in feite een uitgebreide website met veel extra functionaliteit.

Het goed weergeven van de digitale productcatalogus is hierbij een belangrijk onderdeel. Zijn alle producten ingevoerd, hebben ze allemaal goede foto’s en kloppen de omschrijvingen.

Het ontwikkelen van een webshop is een intensief proces en neemt al zo snel enkele maanden in beslag afhankelijk van de wensen en eisen. Onze PHP developers hebben veel ervaring met uiteenlopende Woocommerce webshops.

Bouwen jullie ook webshops in andere talen?

Wij kunnen webshops bouwen in alle beschikbare talen van de wereld. Wij hebben webshops gebouwd in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Wat voor type webshops hebben jullie ontwikkeld?

Wij hebben voor uiteenlopende opdrachtgevers verschillende soorten webshops ontwikkeld. Denk hierbij aan bekende modemerken, computer onderdelen, abonnementen, auto-onderdelen en nog veel meer!

Richten jullie je als webshopbouwer alleen op Amsterdam?

Omdat wij zelf in Amsterdam zitten hebben wij voor veel klanten in Amsterdam webshops gebouwd. Maar onze rijkwijdte is veel groter dan dat!

Wij bouwen graag samen aan jouw digitale koninkrijk

Een overzicht van organisaties waarvoor wij recentelijk hebben gewerkt

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?