App laten maken

Wil jij een mobiele app laten maken? Web-Kings helpt je graag verder!

Heb je het idee dat het je onderneming niet lukt om de omzet goed genoeg te maximaliseren? Zie je dat conversies via mobiel ver achterblijven ten opzichte van desktop, terwijl je website-statistieken wel veelbelovende cijfers laten zien?  
 
Branchecijfers bevestigen het: je begint achter te lopen ten opzichte van je concurrentie. Je loopt keiharde euro’s mis. De waarde van je websitebezoekers is momenteel ver onder de maat.
 
Heeft het te maken met de online interactie tussen je klantenkring en jouw organisatie? Kun je iets doen om bijvoorbeeld het gebruiksgemak omhoog te krikken en jouw diensten veel toegankelijker maken voor je ideale klant?

App laten maken

Responsive website of mobiele app?

Natuurlijk zou het een slimme stap kunnen zijn om het design van je mobiele website verder laat optimaliseren voor conversie, bijvoorbeeld door het helemaal responsive te laten maken.

Maar als je écht grote stappen wilt maken en de gebruikservaring naar een compleet nieuw level wil tillen, kan het heel waardevol zijn om een app te laten maken. Een mobiele app kun je bijvoorbeeld veel makkelijker optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid dan een mobiele website. Bij een app is het bijvoorbeeld relatief eenvoudig om bijbehorende (betaal)processen of agendafuncties te integreren.

Mobiele apps zijn in heel veel gevallen ook nog eens offline te gebruiken, wat een groot bijkomend voordeel kan zijn voor de gebruiker. Soms is alleen verbinding met gps-satelliet nodig, zoals bij een navigatie-app, zonder dat het data kost.

Hoe het werkt als je een app laat maken bij Web-Kings

Waar kijken we samen met jou naar als je een app wilt laten maken bij Web-Kings?

Een ronde langs je website-statistieken geeft vaak heel veel inzicht in de manier waarop je websitegebruikers zich gedragen. We kijken met name naar de bezoekers vanaf mobiele apparaten. Welke pagina’s bezoeken ze, hoe lang blijven ze scrollen en surfen? Welke knoppen klikken ze wel en niet aan, welke formulieren vullen ze wel of niet in? Of maar half..?

Tegelijk kijken we ook naar je gebruikersgroep. Wie gebruikt je app? Waarvoor, hoe vaak en wanneer? Een groot voordeel van een mobiele app kan zijn dat je gebruikers niet per se een internetverbinding nodig hebben om je app te kunnen gebruiken.

Ook niet onbelangrijk: waar sta je zelf als organisatie? Ben je op een punt dat je echt wilt én kunt investeren in hogere digitale prestaties? Een investering in een mobiele app is vaak veel groter dan je bestaande website responsive te laten maken. Maar een app is zó’n effectieve manier om je diensten toegankelijker te maken voor je ideale klant. Óf om je interne processen te optimaliseren, versnellen, versimpelen voor je interne medewerkers.

App laten maken voor jouw organisatie

Wil jij weten hoe een app je salesproces of interne administratieve processen beter kan ondersteunen, of je bereikbaarheid vergroot? En of het bij jouw ideale klant past om de diensten die jouw organisatie aanbiedt af te nemen via een mobiele app?

Er zijn nou eenmaal dingen in het (zakelijk) leven die je wel altijd ‘beter, sneller, eenvoudiger, en meer’ wilt kunnen doen, maar dan zonder de hoofdpijn van opstapelend werk of driedubbele controles op accuratesse en volledigheid.

Als het jouw doel is om je doelgroep een gemakkelijke gebruikservaring mee te geven, meer binding te creëren met je klanten en daardoor hogere omzetten te scoren, meer ‘engagement’ met je doelgroep, neem dan contact op met Web-Kings.

Ook als je eerst meer weten over een zakelijke website of webapplicatie, vul het contactformulier in of kijk op ‘website laten maken’ of ‘webapplicatie laten maken’.

“Wil jij graag een mobiele app laten maken? Wij analyseren samen met jou je website-statistieken en je gebruikersgroep, en zorgen voor een unieke gebruikservaring!”

Diederik, applicatie bouwer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    Wij bouwen graag samen aan jouw digitale koninkrijk

    Een overzicht van organisaties waarvoor wij recentelijk hebben gewerkt

    × Hoe kan ik je helpen?