PHP developer

Ben jij opzoek naar een goede (freelance) PHP developer? Wij staan te popelen om samen met jou het digitale avontuur aan te gaan!

PHP developer

Wil jij een maatwerk applicatie of een nieuwe website laten ontwikkelen en heb je hiervoor een slimme PHP developer nodig? Of heb je al een PHP-applicatie (legacy) draaien die verder ontwikkeld moet gaan worden? Zoek dan niet verder! Ook hiermee kunnen onze Web-Kings goed uit de voeten.

Je kan ons inhuren als bedrijf maar wij kunnen ook freelance aan de slag voor jouw organisatie gaan!

Waarom zou je voor PHP kiezen?

PHP is een uitermate populaire programmeertaal en is alweer vele jaren op de markt. Recentelijk is versie 8 uitgekomen met veel nieuwe mogelijkheden. Waarom onze developers er zo fan zijn van PHP is voornamelijk omdat het zo ongelofelijk snel is en de mogelijkheden hiervan oneindig zijn. Het heeft een actieve community, word gebruikt door WordPress en Laravel en is ook nog eens goed te leren!

Daarnaast is PHP onwijs flexibel en kan het communiceren met bekende databases, afbeeldingen genereren en beschikt het over vele extensies die het gebruik ervan vele malen versimpelen.

Wat kan je allemaal bouwen met PHP?

Onze PHP developers kunnen álles maken met PHP! Als wij alles zeggen dan bedoelen wij ook echt álles! Met PHP kan je websites maken, web applicaties, API’s en nog veel meer. Er bestaan zelfs AI-oplossingen die gebruik maken van PHP! Wil je een dashboard laten ontwikkelen zodat je altijd weet wat jouw organisatie staat? Dat kan allemaal ontwikkeld worden met PHP.
 
Wist je dat Facebook en Mailchimp ook gebouwd zijn met PHP?

Wat zou je moeten verwachten van een goede PHP-ontwikkelaar?

Onze PHP-programmeurs staan te popelen om aan de slag te gaan met het bouwen van een mooie innovatieve oplossing! Wij zorgen ervoor dat onze developers altijd beschikken over actuele kennis en net een stapje verder gaan dan andere programmeurs.

Wij geloven dat een goede PHP-ontwikkelaar beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Vind PHP de beste en mooiste programmeertaal ter wereld!
  • Heeft actuele kennis van PHP en weet wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn.
  • Heeft verschillende projecten gedraaid voor verschillende opdrachtgevers.
  • Begrijpt goed de behoeftes van een bedrijf en kan deze vertalen naar slimme eenvoudige oplossingen.
  • Werkt precies maar houd focus op voortgang en meerwaarde.
  • Weet ook een veel van linux, javascript, databases en CSS.
  • Werkt planmatig en houd altijd jouw deadline in het vizier! 
  • Bedenkt duurzame oplossingen die nu en in de toekomst werken.

Hoe kunnen wij jou helpen met PHP-programmeurs?

Wij werken bij Web-Kings met de beste programmeurs die we maar kunnen vinden. Onze programmeurs krijgen eerst een uitgebreide screening waarin hun development skills worden getest. 

Daarna kunnen ze meewerken aan interne projecten en als het kwaliteitsniveau goed genoeg is zullen ze ingezet worden op echte projecten met échte klanten!

“Als PHP developer breng ik jouw applicatie of website tot leven. PHP bestaat al vele jaren en is daarmee een betrouwbare ontwikkelaar geworden. Wij kunnen niet meer zonder!”

Diederik, PHP developer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?