Adverteren op social media

Wees goed aanwezig op Social en bereik op eenvoudige manier jouw doelgroep

Adverteren op social media

Adverteren op social media is noodzakelijk om jouw merk boven de online massa uit te laten springen. Wij helpen jouw organisatie om via social media meer merkbekendheid te genereren en nieuwe klanten binnen te halen.

Adverteren op social media
Het is niet gek dat veel organisaties social media gebruiken als promotiemiddel om hun doelgroep te bereiken. Adverteren via sociale media is door de jaren heen echter een ingewikkeld proces geworden.

Maar geen zorgen – onze specialisten hebben digitaal bloed. Wij kijken samen met jou welke social media kanalen je het beste in kunt zetten en hoe jij je optimaal gebruik kunt maken van je advertentiebudget.

Adverteren op social media is een absolute must!

“Door te adverteren op social media bereik je eenvoudig en efficient jouw doelgroep. Wij helpen bij het opzetten van doelgerichte en effectieve campagnes.”

Effectief adverteren op social media

Een van de grootste fouten die organisaties op sociale media maken, is het te veel opdringen van hun boodschap. De gebruikers bezoeken de platformen met een sociaal doel en niet om gebombardeerd te worden met advertenties. Dit laatste heeft vaak juist een averechts effect. Toch kan het adverteren via sociale media zoals Facebook en Instagram wel degelijk erg succesvol zijn en veel rendement opleveren, mits je de juiste verwachtingen stelt en de boodschap op een aantrekkelijke manier presenteert. Hier kunnen wij bij helpen.

Hoe?

Je kunt in het wilde weg advertentiebudget spenderen aan Facebook of Instagram advertenties, maar dat is eigenlijk zonde van het geld.
Wij maken gebruik van geavanceerde analysetools om de effectiviteit van iedere reclame-uiting te optimaliseren. Daarbij staan jouw doelstellingen altijd voorop. Uiteraard zullen we van elke campagne een grondige analyse maken, op een wijze die begrijpelijk is en de basis kan leggen voor toekomstige promotionele acties.

“Sociale media zijn een vast onderdeel van ons leven geworden. Adverteren via socials zorgt snel voor naamsbekendheid en levert veel relevante websitebezoekers op.”

Joost, online marketeer Web-kings.nl

Waarom adverteren via social media?

Enkele redenen om te adverteren via sociale media zijn:

Branding: Maak jouw merk, product of dienst bekend bij een groter publiek.

Verkoop: Met betaalde advertenties kan je producten en diensten verkopen, mits je dit op een klantgerichte wijze aanpakt.

Informatie: Houd jouw doelgroep op de hoogte van promoties, nieuwe producten en interessante informatie over het product.

Met social media advertising kun je mensen introduceren aan jouw merk en een band opbouwen met bestaande klanten.

× Hoe kan ik je helpen?