Bedrijfsscan

Met een bedrijfsscan wordt jouw organisatie volledig geanalyseerd op online gebied. De scan achterhaalt problemen en fouten die je zelf over het hoofd hebt gezien.

Bedrijfsscan

Een digitale bedrijfsscan is een analyse van de huidige online prestaties van jouw organisatie. Daarbij analyseren we de techniek van jouw website en onderzoeken we hoe goed jij wordt gevonden in de zoekmachines. Wij kijken met een onafhankelijk oog naar jouw organisatie en dat zorgt vaak voor nieuwe inzichten waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Met een digitale bedrijfsscan werpen we een frisse blik op jouw organisatie. Zo achterhalen we problemen, maar ontdekken we ook nieuwe kansen voor jouw bedrijf.

August, initiatiefnemer Web-kings.nl

Digitale bedrijfsscan

Een digitale bedrijfsscan van Web-Kings bestaat uit drie onderdelen:

Website analyse

Heb je al een website? Dan scannen we je website op technische problemen, zoals beveiliging, snelheid en plugins. Heb je nog geen website, dan geven we je graag advies over het maken van een nieuwe website.

SEO scan

Wij onderzoeken met verschillende analysetools hoe goed jouw website scoort in de grote zoekmachines. We kijken ook naar de SEO-strategie van je concurrenten, en analyseren het online zoekgedrag van jouw doelgroep.

Advies en vervolgstappen

Op basis van onze analyse ontvang je een helder advies over de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie. In ons advies voorzien we je ook van vervolgstappen, zodat jij snel online resultaat kunt behalen met jouw organisatie.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.