Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Wij helpen jou graag met het realiseren van jouw eigen digitale koninkrijk!

Een website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen ondernemers in de regio Groot Amsterdam (Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Zaandam, Purmerend, Almere) en ver daarbuiten met het waarmaken van hun online groeiambities. We bouwen, repareren, en verbeteren websites, zowel voor grote als kleine bedrijven.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en (WordPress) plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van internetgebruikers veranderen voortdurend.

Het is daarom verstandig om iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe website te laten bouwen. Doe je dit niet, dan wordt je website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze je pagina snel weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan.

Web-Kings helpt je graag uit de brand met het bouwen van een professionele website!

Wat zijn de voordelen van een nieuwe website laten bouwen?

Je website kan er heel spectaculair uitzien, maar het is wel de drijvende kracht achter je zakelijk succes. Veel belangrijker is dat je website een korte laadtijd heeft en goed gevonden wordt in de grote zoekmachines. Om dat voor elkaar te krijgen, stemmen onze ervaren website bouwers diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

Responsive webdesign

Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Tegenwoordig gebruiken bezoekers laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie.

Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

Vindbaarheid in Google

De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst via zoekmachines zoals Google. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt.

Wij richten je website technisch zo in dat belangrijkste zoekmachines je site goed kunnen vinden. Om je doelgroep veel sneller en effectiever te bereiken, moet je een geoptimaliseerde website laten bouwen.

Hogere conversie

Een goede website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van je producten.

Met een aantrekkelijk ontwerp en een slimme inrichting geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

Een nieuwe website in 6 stappen

Hoe gaat het in z’n werk, hoe komen we tot de oplevering van jouw digitale koninkrijk?

1. Analyse-fase

Het begint met een intake waarin we samen met jou analyseren wat je organisatie precies nodig heeft.

2. Plan-fase

We stellen een planning op waarin we rekening houden met de beschikbaarheid van alle betrokkenen en de milestones waar we naartoe werken.

3. Ontwerp-fase

Oftewel design – we zorgen voor 2 of 3 designs aan de hand van jullie input. Maak je keuze, aanpassingen aan de hand van jullie feedback kunnen we in deze fase nog prima doorvoeren.

4. Ontwikkel-fase

Dit is waar we je nieuwe website daadwerkelijk bouwen zoals we die ontworpen hebben. We houden rekening met responsiveness, we voegen de content toe, en natuurlijk testen we uitvoerig.

5. Overdracht en training

Als de website klaar is evalueren we het project en dragen we alles aan jullie over. Je krijgt van ons instructies over hoe jij en je team zoveel mogelijk zelf de website kunnen beheren.

6. Deployment

Alle lichten op groen? Dan is nu het champagne-moment van Go live, gefeliciteerd..!

Dan zijn we er wel, toch?

Je zou misschien denken van wel, wat begrijpelijk is. Maar eigenlijk begint het nu pas écht, met:

Prestaties van je website monitoren

Online marketing

Bijsturen, aanpassen en verder verbeteren

Daarvoor volgen we gedurende de eerste periode de websitestatistieken en kijken hoe die zich ontwikkelen. We zetten campagnes in om in beeld te komen bij je doelgroep door middel van advertenties in zoekmachines en social media kanalen.

Onze 360-graden aanpak bewijst keer op keer de meerwaarde van een full-service internetbureau. Web-Kings ziet je website echt als integraal onderdeel van jullie bedrijfsvoering. Je website groeit mee en ontwikkelt door naarmate je bedrijf ook groeit en doorontwikkelt. Dat vergt aandacht en een beetje liefde voor je beste online verkoopmachine of lead-generator.

WordPress website laten maken

Wij maken websites in WordPress. Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt. Met WordPress kun je geheel naar eigen wens een website laten maken en inrichten zoals je zelf wilt. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis. Zo kun je zelf aan de slag met afbeeldingen en teksten.

Regelmatig website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten bouwen? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

“Wil jij een website laten maken? Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke website die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!”

Ivan, website bouwer

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    Wij bouwen graag samen aan jouw digitale koninkrijk

    Een overzicht van organisaties waarvoor wij recentelijk hebben gewerkt