Een nieuwe website laten maken?

Onze Web-Kings helpen jou graag met het ontwerpen en bouwen van jouw eigen nieuwe professionele website!

Yes! Eindelijk een nieuwe professionele website laten maken!

Wil je een nieuwe website laten maken waarmee je bezoekers écht over de streep trekt? Of is je huidige website toe aan een nieuwe frisse uitstraling en moet deze bijgewerkt worden naar de hedendaagse maatstaven?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen ondernemers in de regio Groot Amsterdam (Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Zaandam, Purmerend, Almere) en ver daarbuiten met het waarmaken van hun professionele online groeiambities.

Wij doen webdesign, ontwerpen, bouwen, repareren, en verbeteren websites, zowel voor grote als kleine bedrijven, bekende merken en local heroes.

Ga voor kwaliteit en duurzaamheid en laat onze Web-Kings (wordpress webdesigners) jou helpen om zakelijk digitaal verder te groeien.

Waarom zou je eigenlijk een nieuwe website laten maken?

Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en (WordPress) plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van jouw bezoekers veranderen voortdurend en de mogelijkheden worden groter en groter.

Het is daarom verstandig om iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe professionele website te laten bouwen om goed mee te kunnen komen. Doe je dit niet, dan wordt je website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze je website snel weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan.

Met de ontwikkeling van een nieuwe website overweeg je ook jouw propositie. Klopt hetgeen nog wat op jouw website staat met wat je wilt uitstralen en nog belangrijker wat je wilt aanbieden aan potentiële bezoekers. Een nieuw webdesign raakt de basis van jouw organisatie en moet er in de puntjes goed verzorgt uitzien.

Onze Web-Kings WordPress webdesigners helpen je graag uit de brand met het ontwerpen en bouwen van een professionele website!

Wat zijn de grootste voordelen van het laten bouwen van een nieuwe website?

De grootste voordelen van het laten bouwen van een nieuwe website:
– Een snellere website waardoor bezoekers minder snel afhaken.
– Een uitstraling (webdesign) die past bij de huidige professionele positie van jouw bedrijf.
– Betere zichtbaarheid in de bekende zoekmachines (SEO).
– Een gebruiksvriendelijker website die ook goed werkzaam is op de huidige mobiele apparaten.

Om dat voor elkaar te krijgen, stemmen onze ervaren website bouwers diverse elementen nauwkeurig op elkaar af met onze webdesigners.

Wij doen responsive webdesign

Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Tegenwoordig gebruiken bezoekers laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie.

Wij ontwerpen en ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond.

Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

Onze websites scoren goed op Google

De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of een dienst via zoekmachines zoals Google en Bing. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt.

Wij richten je website technisch zo in dat de belangrijkste zoekmachines je site goed kunnen vinden en indexeren. Om je doelgroep veel sneller en effectiever te bereiken, moet je een geoptimaliseerde website laten bouwen.

Verkoop meer online

Een goede website weet bezoekers aan te sporen om een actie te nemen. Bijvoorbeeld het bestellen van jouw producten of contact op te nemen. Ook bouwen wij professionele webshops.

Met een aantrekkelijk ontwerp en een slimme inrichting (webdesign) geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee verleiden wij jouw bezoekers om echt actie te ondernemen! Van passief wachten naar actief werven naar nieuwe klanten. Een zakelijke website laten maken is jouw eerst stap naar digitaal succes.

Onze Web-Kings ontwikkelen jouw nieuwe website in 6 stappen

Hoe gaat het in zijn werk, de ontwikkeling van een nieuwe professionele website? Hoe komen we eigenlijk tot de oplevering van jouw digitale koninkrijk? Een zakelijke website laten maken is een belangrijke stap en wij begeleiden jouw graag hierin!

Stap 1: Analyseren

Wij beginnen met een intake waarin we samen met jou analyseren wat de organisatie precies nodig heeft. Hier kijken we naar jouw korte termijn doelstellingen als de langere termijn doelstellingen. Wij gaan samen met jou aan de slag waarbij wij de vraag stellen: Wat wil jij bereikt hebben online over 5 jaar? Deze discussie zal de basis vormen vormen en de contouren schetsen van jouw nieuwe website.

Stap 2: Plannen

We stellen een planning op waarin we rekening houden met de beschikbaarheid (denk bijvoorbeeld aan vakanties en feestdagen) van alle betrokkenen en de deelopleveringen waar wij naartoe werken. Zo weten alle betrokken partijen vooraf waar ze aan toe zijn. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk! Tussendoor worden er ook tussenopleveringen beschikbaar gemaakt en horen wij graag snel jouw reactie. Al dit soort onderwerpen zullen beschreven staan in de planning.

Stap 3: Ontwerpen / designen

De eerste echte bouwstap van een nieuwe website is dat wij beginnen met het ontwerp (webdesign) ervan. Wij zorgen voor 2 of 3 voorbeelddesigns aan de hand van de te bereiken doelstellingen. Uit deze voorbeeld designs maken jullie en keuze en hierna zullen wij met de technische implementatie in WordPress beginnen. De designs bestaan vaak uit een homepage en een content pagina om zo een gedegen impressie te krijgen van hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien.

Stap 4: Bouwen

Dit is waar we jouw nieuwe website daadwerkelijk bouwen zoals we die ontworpen hebben. Als het ware komt hij nu tot leven. Een mooi moment want nu kan je ook zelf gaan beginnen met klikken. Wij houden rekening ermee dat hij goed werkt op alle moderne schermformaten, we voegen de teksten toe en natuurlijk testen we uitvoerig. Deze stap bestaat vaak uit kleinere stappen waarbij pagina voor pagina word ontwikkeld. Zo is er voldoende ruimte om feedback te geven en mocht het net iets anders moeten passen wij het graag meteen aan.

Stap 5: Overdragen en training

Als de website klaar is evalueren wij het project en dragen we alles aan jullie over. Tevens krijg je van ons instructies over hoe jij en je team zoveel mogelijk zelf de website kunnen beheren. Soms is een nieuwe website ook een hele stap. Als jullie besluiten om zelf het beheer te gaan doen is het noodzakelijk om eerst een training te krijgen. Binnen een aantal uur leren onze Web-Kings jouw de ins en outs uit van WordPress. Jullie kunnen altijd op ons terugvallen in de vorm van een onderhoudscontract.

Stap 6: Activeren van jouw website op het internet

Tijdens de ontwikkeling van jouw nieuwe website maken wij gebruik van een testomgeving. Deze omgeving is alleen te bereiken door jou. Hierop geef jij feedback en pas als jij helemaal tevreden bent zetten wij hem online. Soms zijn er ook nog additionele werkzaamheden noodzakelijk om jouw website in de lucht te krijgen. Ook hierbij helpen wij jou verder.

Zijn alle lichten op groen? Dan is nu het champagne-moment, gefeliciteerd..! Jouw nieuwe professionele website is in de lucht! Onze WordPress webdesigners kunnen weer rustig ademhalen!

Dan zijn we er wel, toch?

Je zou misschien denken van wel, wat begrijpelijk is. Maar eigenlijk begint het nu pas écht, met:

De Web-Kings 360 graden filosofie

Onze 360-graden aanpak bewijst keer op keer de meerwaarde van een full-service internetbureau. Onze WordPress webdesigners zien jouw website echt als integraal onderdeel van jullie bedrijfsvoering.

Jouw website groeit mee en ontwikkelt door naarmate je bedrijf ook groeit en doorontwikkelt. Dat vergt aandacht en een beetje liefde voor je beste online verkoopmachine of lead-generator.

Prestaties van je website monitoren

Nu de nieuwe website actief te bezoeken is op het internet gaan wij samen kijken hoe hij het nu eigenlijk doet. Ook zijn wij nieuwsgierig naar de zogeheten conversie. Dit zijn het aantal aanvragen die uit de website komen ten opzichte van het aantal bezoekers die op de website zijn geweest. Hoe hoger dit getal hoe hoger het aandeel van relevante bezoekers op jouw website.

Ook kijken we naar welke pagina’s het beste bezocht worden. Het kan namelijk lonen om deze verder te optimaliseren.

Online marketing

Nu de website er staat komen de bezoekers natuurlijk niet vanzelf. Onze Web-Kings gaan samen met jou aan de slag om de juiste doelgroep aan te spreken doormiddel van online marketing.

Wij maken gebruik van de bekende kanalen zoals Meta, Facebook, Instagram, Google, Bing, TikTok en Reddit.

Bijsturen, aanpassen en verder verbeteren

Jouw ambities stoppen natuurlijk ook nooit met jouw bedrijf. Hetzelfde geldt ook voor jouw website. Een website is eigenlijk nooit ‘af’ en er is altijd ruimte voor verfijning en verbetering.

Wij houden graag koers en helpen jou maar al te graag verder daarin.

Wij maken websites met WordPress

Wij maken websites in WordPress. Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt. Met WordPress kun je geheel naar eigen wens een website laten maken en inrichten zoals je zelf wilt. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis. Zo kun je zelf aan de slag met afbeeldingen en teksten.

Regelmatig website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig.

Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten bouwen? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

Hoe gaan wij om met het onderhoud van de website?

Je bent helemaal vrij in het onderhoud van de website. Je kan dit zelf doen maar ons advies is om dit door professionals te laten doen.

Wij zorgen ervoor dat de website periodiek bijgewerkt wordt naar de laatste versies en testen ook alles nog eens goed door.

Hoe snel is de nieuwe website?

Wij maken jouw nieuwe website zo snel mogelijk! Wij testen door doormiddel van Google Pagespeed. Op basis hiervan voeren wij optimalisaties door zodat jouw website steeds sneller wordt.

Onze streefwaarden zijn tussen de 70-100 afhankelijk van gebruikte effecten op jouw pagina en gebruikt beeldmateriaal. Google Pagespeed veranderd wel continue is het is aanbevolen om hier periodiek mee bezig te zijn.

Als jij een zakelijke nieuwe website laat maken moet hij natuurlijk sneller zijn dan jouw concurrentie!

 Hoelang duurt het om een nieuwe website te laten bouwen?

Hoelang het duurt om een nieuwe website te bouwen is afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld duurt de ontwikkeling van een nieuwe professionele website bij ons 2 maanden.

Dit is de doorlooptijd van de ontwikkeling. Dit heeft te maken met de wensen en eisen van de nieuwe website.

Ook houden wij rekening met alle betrokkenen tijdens een project. Ook zijn er wel eens onvoorziene omstandigheden en deze worden allemaal hebben allemaal invloed op de doorlooptijd. 

Hoe zit het met de AVG?

De websites die wij ontwikkelen aan de Nederlandse cookiewet en de Europese AVG (ook wel in het Engels GDPR genoemd).

Wel is het zo dat wij bij de ontwikkeling van een nieuwe website afhankelijk zijn van integraties met 3e partijen. Het loont om van tevoren te onderzoeken of zij ook zich houden aan de regelgeving die in Nederland geld.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de website goed gevonden wordt op Google?

Om goed vindbaar te zijn op Google is het verstandig om te beginnen met een zoekwoordenonderzoek. Zo weten wij waar volumes op zitten en of het zoekintenties zijn met veel of weinig concurrentie. Dit kan gebruikt worden als startpunt van het SEO-plan. 
 
Technisch zal alles goed ingesteld worden zodat Google jouw website zo goed mogelijk kan begrijpen. Wij kijken zorgen dat de kopjes (h1, h2, etc) goed ingesteld staan maar optimaliseren ook jouw afbeeldingen.

Verder dienen wij een sitemap in bij Google zodat de nieuwe website gelijk geïndexeerd wordt door Google.  

Worden er ook back-ups van mijn website gemaakt?

Ons advies is is om minimaal één keer per dag een back-up van jouw website te laten maken. Dit kunnen wij voor jou instellen in samenspraak met jouw hostingpartij.

Wij doen zelf geen hosting maar hebben wel verschillende partners hiervoor die hierin ondersteunen. Mocht er een keertje een probleem met jouw website zijn dan kunnen we altijd makkelijk terug door een back-up te herstellen.

Hoe monitoren jullie de website?

Om inzicht te krijgen in de statistieken van de website maken wij gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Om trends inzichtelijk te krijgen kijken wij naar data van minimaal 3 maanden. Om goede prognoses te maken is een jaar aan data minimaal noodzakelijk.
 
Om de snelheid van de website door te testen gebruiken wij Google Pagespeed. 
 
Soms is er meer inzicht vereist en gebruiken wij Hotjar om heatmaps op te stellen om zo in kaart te brengen waar gebruikers afhaken.

Kunnen jullie andere platformen ook integreren in de nieuwe website?

Soms is een integratie met een al bestaand pakket gewenst met de komst van de nieuwe website. Jullie organisatie beschikt bijvoorbeeld al over een eigen administratiesysteem en de gegevens hieruit moeten weergegeven worden op de nieuwe website. Doordat wij websites ontwikkelen met WordPress is er een grote kans dat jouw leverancier hiervoor een WordPress plugin ontwikkeld heeft. Zo kan eenvoudig een integratie gerealiseerd worden met jouw eigen pakket!
 
Het komt ook nog wel eens voor dat er geen WordPress plugin beschikbaar is. Vaak kan er dan wel data uitgewisseld worden via een zogeheten API-koppeling. Hiervoor dient wel een stukje maatwerk geschreven te worden.

Onze WordPress webdesigners en PHP developers helpen jou graag verder met de ontwikkeling van jouw maatwerk integratie.

Wat zijn de kosten van een nieuwe website?

Wij bouwen websites vanaf 3000 euro. Afhankelijk van jouw wensen en eisen komen daar nog kosten bij.

Tijdens onze intake brengen we jouw wensen in kaart en ontvang je een gedetailleerde offerte waarin staat hoelang wij met elk onderdeel bezig zijn. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent en heb je geen financiële verassingen.

Waar zitten jullie in Amsterdam?

Wij werken vanuit hartje Amsterdam voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door heel Nederland.

Wij zijn dol op de dynamiek die de stad met zich meebrengt en zijn eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.

“Wil jij een nieuwe professionele website laten maken? Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke website die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!”

Ivan, website bouwer & webdesigner

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    Wij bouwen graag samen aan jouw digitale koninkrijk

    Een overzicht van organisaties waarvoor wij recentelijk hebben gewerkt

    × Hoe kan ik je helpen?