Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken of wil jij je website laten onderhouden? Ons team helpt je graag! Wij bouwen professionele websites in WordPress. Onze websites zijn supersnel, gebruiksvriendelijk en responsive. We zorgen ook dat jouw WordPress website SEO technisch in orde is en hoog scoort in de zoekmachines. Zo kun jij rekenen op een hoop nieuwe bezoekers.

Elke dag worden er nieuwe applicaties, browsers en plugins geïntroduceerd. Ook de wensen van internetgebruikers veranderen voortdurend. Het is daarom verstandig om een website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen. Doe je dit niet, dan wordt een website langzaam, onbetrouwbaar en onveilig. Websites die langzaam laden of niet goed werken, zorgen voor irritatie, waardoor bezoekers de pagina snel weer verlaten. Dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan. Een nieuwe website laten maken kan hier uitkomst bieden.

Professionele website laten maken?

Wij geven eerlijk advies en zetten jouw website in de allerhoogste versnelling.

Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een snelle SEO-proof website die mobielvriendelijk is.

Andrei, webdesigner

Professionele website

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft. Onze ervaren webdesigners zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, responsive is, en goed gevonden wordt in de zoekmachines. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

  • Responsive Design:

    Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maken bezoekers gebruik van laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie. Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

  • SEO-proof

    De meeste mensen zoeken naar een bedrijf, dienst of product via de zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Met SEO wordt je website zodanig ingericht dat deze hoger zal scoren in de belangrijkste zoekmachines. Onze experts zorgen dat jouw website technisch wordt geoptimaliseerd voor SEO, waardoor jouw website ook op de lange termijn hoog blijft scoren in de zoekresultaten.

  • Hogere Conversie

    Een sterke website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen, zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Met een slimme inrichting en diverse marketingtechnieken geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bel ons via 085 877 00 05