Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Wij helpen jou graag met het realiseren van jouw eigen digitale koninkrijk!

Een website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

Waarom een nieuwe website laten maken?
Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en (WordPress) plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van internetgebruikers veranderen voortdurend.

Het is daarom verstandig om iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe website te laten maken. Doe je dit niet, dan wordt een website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze snel je pagina weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan.

Web-Kings helpt je graag uit de brand met het bouwen van een professionele website!

Wat zijn de voordelen van een nieuwe website laten maken?

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft. Onze ervaren website bouwers zorgen ervoor dat jouw website snel laadt en goed wordt gevonden in de grote zoekmachines. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

Responsive webdesign

Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maken bezoekers gebruik van laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie.

Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

Vindbaarheid in Google

De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst via de zoekmachines. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt.

Wij richten je website technisch zo in dat belangrijkste zoekmachines je site goed kunnen vinden. Om je doelgroep veel sneller en effectiever te bereiken, moet je een geoptimaliseerde website laten maken.

Hogere conversie

Een goede website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product.

Met een aantrekkelijk ontwerp en een slimme inrichting geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

WordPress website laten maken

Wij maken websites in WordPress. Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt. Met WordPress kun je geheel naar eigen wens een website laten maken en inrichten zoals je zelf wilt. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis. Zo kun je zelf aan de slag met afbeeldingen en teksten.

Website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

“Wil jij een website laten maken? Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke website die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!”

Andrei, website bouwer

Wij bouwen graag samen aan jouw digitale koninkrijk

Een overzicht van organisaties waarvoor wij recentelijk hebben gewerkt

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    De veiligheid van deze website wordt gegarandeerd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.