Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van internetgebruikers veranderen voortdurend. Het is daarom verstandig om een website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen. Doe je dit niet, dan wordt een website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze snel je pagina weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan. Web-Kings helpt je graag uit de brand met de volgende oplossingen:

Andrei
Andrei

Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke website die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!

Andrei, website bouwer

De voordelen van een nieuwe website

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft. Onze ervaren website bouwers zorgen ervoor dat jouw website snel laadt en goed wordt gevonden in de grote zoekmachines. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

  • Responsive webdesign

    Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maken bezoekers gebruik van laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie. Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

  • Vindbaarheid in Google

    De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst via de zoekmachines. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt. Wij richten je website technisch zo in dat belangrijkste zoekmachines je site goed kunnen vinden. Een geoptimaliseerde website helpt jou om snel en effectief de doelgroep te bereiken!

  • Hogere conversie

    Een goede website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Met een een aantrekkelijk ontwerp en een slimme inrichting geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?