Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van internetgebruikers veranderen voortdurend. Het is daarom verstandig om een website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen. Doe je dit niet, dan wordt een website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze snel je pagina weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan. Web-Kings helpt je graag uit de brand met de volgende oplossingen:

Website_laten_maken
Andrei

Wij luisteren naar jouw wensen en bouwen een mobiel-vriendelijke website die snel is en goed scoort in de grote zoekmachines!

Andrei, website bouwer

De voordelen van een nieuwe website

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft. Onze ervaren website bouwers zorgen ervoor dat jouw website snel laadt en goed wordt gevonden in de grote zoekmachines. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

  • Responsive webdesign

    Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maken bezoekers gebruik van laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie. Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers.

  • Vindbaarheid in Google

    De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst via de zoekmachines. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt. Wij richten je website technisch zo in dat belangrijkste zoekmachines je site goed kunnen vinden. Een geoptimaliseerde website helpt jou om snel en effectief de doelgroep te bereiken!

  • Hogere conversie

    Een goede website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Met een een aantrekkelijk ontwerp en een slimme inrichting geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

Onze beoordelingen

Dit zeggen klanten over Web-Kings:

profile_img
Moon Jelly Agency
( Chris Bauduin )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Web Kings designed our website exactly like we had in mind.

Web Kings designed our website exactly like we had in mind. Also, if we ever experience a bug, Web Kings makes sure to fix it as soon as possible. Thanks for the amazing work, guys!

Lees meer

profile_img
Visit Scandinavia
( Kenneth Heek )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Het team van Web-Kings heeft voor mijn bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd in WordPress.

Het team van Web-Kings heeft voor mijn bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd in WordPress. De planning van het project is bij aanvang voor beide partijen duidelijk. Afspraak = Afspraak bij Web-Kings. Het contact gaat voornamelijk via WhatsApp & e-mail en heb ik als zeer prettig ervaren. In het geval er vragen zijn over het project of er zijn aanpassingen nodig, wordt hier snel aan gewerkt. Bovendien komt Web-Kings met innovatieve ideeën en dat zorgt ervoor dat de website echt bijzonder is. Het laat zien dat er echt een passie is, die aansluiten op jouw wensen. Verder is er op locatie in hartje Amsterdam tussentijdse meetings om zeker te weten dat het project volgens planning verloopt. Voor het ontwerp van logo's en marketing campagnes kan je hier ook terecht. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan elke ondernemer of persoon in Nederland, die een website nodig heeft, absoluut Web-Kings aanraden! Een full service internetbureau met digitaal bloed!

Lees meer

profile_img
Vision Ooglaseren
( Jeroen van der Kroon )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Web Kings heeft onze nieuwe website gedesigned en gebouwd.

Web Kings heeft onze nieuwe website gedesigned en gebouwd. Vooraf hebben we samen een duidelijke planning gemaakt en daar is ook niet van afgeweken. Wat wij erg fijn vonden was dat Web Kings niet 'slechts' een mooie website hebben gebouwd. Vanaf het begin hebben ze samen met ons interne marketingteam nagedacht over de hele customer journey en wat dat betekent voor de website. Het resultaat is een mooie én goed converterende website.

Lees meer

profile_img
Tnecuracao
( Niels Verheij )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Samen met Web Kings een website ontwikkeld voor een overheidsinstantie in het Caribisch Gebied.

Samen met Web Kings een website ontwikkeld voor een overheidsinstantie in het Caribisch Gebied. Hele goede samenwerking. Jongens die weten waar ze het over hebben! Ik zou ze altijd aanraden.

Lees meer

profile_img
Solid Optics
( Wouter van Diepen )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

We hebben een aantal opdrachten aan Web-Kings.nl gegeven en deze zijn binnen budget en binnen tijd afgerond..

We hebben een aantal opdrachten aan Web-Kings.nl gegeven en deze zijn binnen budget en binnen tijd afgerond.

Lees meer

profile_img
Powerplustools
( Powerplustools )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Wij maken naar tevredenheid gebruik van de diensten van de Web-Kings.

Wij maken naar tevredenheid gebruik van de diensten van de Web-Kings. Een betrouwbare partner die denkt in oplossingen!

Lees meer

profile_img
Gallerease.com
( Danny Bree )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

De samenwerking met Web-Kings.nl ervaar ik als zeer positief en in het bijzonder mijn contact met August.

De samenwerking met Web-Kings.nl ervaar ik als zeer positief en in het bijzonder mijn contact met August. Wat ik zeer prettig vind dat er vanaf het begin heldere afspraken worden gemaakt en er ook uiteindelijk ook geleverd wordt. En dat zij verder kijken dan puur het uitvoeren van programmeerwerk maar continu ook de business kant challengen. Daarnaast hebben ze een zeer brede ervaring met SEO/SEA, Emailmarketing, Social Media, Google Analytics, Hotjar etc. waardoor ze een holistische aanpak kunnen bieden. Danny Bree, Eigenaar Online Kunstplatform www. gallerease.com

Lees meer

profile_img
Profielfotolab.nl
( Marijke van Eijk )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Nadat ik August van Web-Kings had gevraagd om mijn website te maken is er een stabiele samenwerking ontstaan.

Nadat ik August van Web-Kings had gevraagd om mijn website te maken is er een stabiele samenwerking ontstaan. Zo word ik nu met regelmaat gevraagd om voor Web-Kings zelf de fotografie te verzorgen maar ook voor de klanten met wie Web-Kings samenwerkt. Het contact is altijd makkelijk met de jongens van Web-Kings en het verloopt lekker vlot. Er komt altijd een heel duidelijk verzoek naar hoeveel foto’s er nodig zijn en waar ze komen op de sites, dit is belangrijk omdat ik op deze manier het meest efficiënt kan werken. En dat is uiteindelijk voor de klant ook weer de meest gunstige situatie. Ondertussen werk ik al meerdere jaren samen met dit leuke kleine team van Web-Kings!

Lees meer