Een webapplicatie laten maken?

Wil je nu meer grip op jouw bedrijf? Doe mee aan de digitale transformatie en laat een webapplicatie op maat ontwikkelen.

Met een webapplicatie maak je het verschil!

Een webapplicatie is een applicatie die je gebruikt via jouw internetbrowser. Deze kan je dus benaderen via jouw mobiele telefoon en jouw tablet. Met webapplicaties kun je uiteenlopende bedrijfsprocessen automatiseren binnen jouw organisatie. Dat maakt het werken dus een stuk eenvoudiger, sneller en overzichtelijker.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een een planningssysteem, een online administratie systeem of een dashboard voor een Customer Management Systeem (CRM).

Met een webapplicatie gaat jouw organisatie altijd een stukje sneller!

Wij maken webapplicaties met Laravel

Laravel is een bekend modern, veilig en krachtig programmeer framework om efficiënte en veilige webapplicaties te maken.

Laravel is populair omdat het open source is en constant wordt doorontwikkeld door een grote actieve community. Dat maakt Laravel een betrouwbaar en stabiel framework waar wij kwalitatieve hoogwaardige webapplicaties mee kunnen bouwen. Wil jij een webapplicatie laten bouwen? Lees dan vlug verder.

Waarom zou je eigenlijk een webapplicatie laten maken?

Onze webapplicaties zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op de behoeftes van jouw organisatie. Het kan zijn dat jullie tegen een bepaalde uitdaging aanlopen binnen jullie organisatie waarvoor geen standaard oplossing beschikbaar is.

Ook zijn sommige uitdagingen specifiek voor de sector waarin jullie inzitten of staat innovatie hoog in het vaandel. Al deze redenen kunnen aanleidingen zijn om een maatwerk webapplicatie te laten ontwikkelen.

Bij een standaard oplossing is het maar de vraag of jouw specifieke probleem ooit aandacht krijgt van jouw leverancier. Met een eigen webapplicatie neem je het heft in eigen handen en kan je zo proactief aan je (digitale) organisatie bouwen.

Een webapplicatie sluit aan bij jullie organistatie

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen om verder te kunnen groeien naar een leidende marktpositie. Een webapplicatie ontwikkeld voor jullie eigen organisatie hoort dus helemaal bij het bedrijf.

De functionaliteiten die hierin zijn ontwikkeld zijn uniek voor jouw organisatie en zorgen ervoor dat je efficiënt en zonder al te veel overhead kan gaan werken. Door een webapplicatie te laten bouwen krijg je als het ware een digitale buddy erbij die altijd klaarstaat om jou en je medewerkers verder te helpen.

Bestaande oplossingen zijn vaak veel te uitgebreid voor waar jij als organisatie op zoek naar bent. Waarom zou je voor een dure applicatie betalen als je hiervan maar 10% gebruikt?

Een webapplicatie draait binnen jouw internetbrowser en is eenvoudig te gebruiken

Een webapplicatie heeft als belangrijk voordeel dat het te benaderen is vanuit je bestaande internetbrowser. Het beheer ervan hoeft dus niet meer gedaan te worden door jullie bestaande IT-afdeling.

Is er een nieuwe versie beschikbaar van de webapplicatie? Dan is deze direct te benaderen vanuit jouw browser. Een ander groot voordeel is dat een webapplicatie meteen ook beschikbaar is voor mobiel en voor tablets. De gehele organisatie kan op elk moment en op elke locatie gebruik maken van de webapplicatie.

Blijf 100% eigenaar van jullie bedrijfsdata

Bij veel bedrijven dringt het door dat het belangrijk is om eigenaar te zijn en te blijven van de data die opgeslagen worden door applicaties. Sommige applicaties draaien in de Cloud en is het onduidelijk waar gegevens worden opgeslagen en wie hiervan de eigenaar is. Ook heb je binnen Nederland te maken met de AVG.

Door een eigen webapplicatie te laten maken weet je zeker dat het jullie gegevens zijn en blijven.

Web-Kings tilt jouw organisatie graag
verder naar the next level met de bouw van een maatwerk webapplicatie

Bedrijfsproces analyseren

We analyseren jouw bedrijfsproces en kijken welke mogelijkheden er zijn om dit proces te verbeteren en te automatiseren. Dit zullen wij in samenspraak met jullie eindgebruikers doen.

Vervolgens zullen wij een conceptversie maken, die we na jouw goedkeuring zullen omzetten in een werkende webapplicatie. We houden je natuurlijk constant op de hoogte van het bouwproces doormiddel van een Agile aanpak.

Gebruiksvriendelijk design

Een webapplicatie moet het werk makkelijker maken. Een webapplicatie werkt via de webbrowser en is dus op elk apparaat met een internetverbinding te gebruiken.

Wij zorgen dat de webapplicatie gebruiksvriendelijk is op ieder device en intuïtief aanvoelt voor de daadwerkelijke gebruiker.

Onze visie op het bouwen van webapplicaties is dat deze de gebruiker moeten ontzorgen en niet moeten frustreren.

Webapplicatie onderhoud

Wij zorgen dat je webapplicatie altijd snel en veilig blijft werken. Ook monitoren wij jouw webapplicatie en blijven wij actief meedenken over nieuwe kansen om je webapplicatie nog beter te maken.

Ook is het noodzakelijk om regelmatig backups te maken van jouw applicatie. Mocht er een keer toch een probleem optreden dan kan met het terughalen van een backup vaak het probleem snel opgelost worden.

Hoelang duurt de ontwikkeling van een maatwerk webapplicatie?

Een eigen maatwerk applicatie laten ontwikkelen hoeft helemaal niet zo heel lang te duren. Wij maken gebruik van prototypes om zo efficient en snel mogelijk zichtbaar te maken of de wensen en eisen goed vertaald zijn naar de applicatie.

Een eerste prototype kan zo binnen enkele weken al beschikbaar zijn. De daadwerkelijke opleveren kan soms maanden in beslag nemen.

Hoe organiseren jullie de projecten?

Voor de ontwikkeling van webapplicaties maken wij gebruik van Scrum, een Agile raamwerk.

Scrum is een practische aanpak waarmee je in zogeheten sprints delen van de nieuwe webapplicatie opleverd.

Wat voor webapplicaties hebben jullie gebouwd?

Recentelijk hebben wij een producttracker inclusief dashboard ontwikkeld. Ook hebben wij een digitaal anamnese formulier gebouwd.

Wij hebben koppelingen tussen systemen ontwikkeld en hebben webapplicaties ontwikkeld voor bekende multinationals.

Onze PHP developers hebben aan meerdere complexe en uitdagende projecten gewerkt en helpen jou graag een stapje verder.

Maken jullie ook mobiele apps?

Wij ontwikkelen ook mobiele apps maar dit is niet onze core business.

Onze webapplicaties zijn goed te gebruiken op mobile devices en tablets en vereisen daarom geen eigen app versie.

Wij hebben al een webapplicatie. Kunnen jullie deze verder uitbouwen voor ons?

Wij moeten eerst onderzoek doen om te kijken of wij jullie webapplicatie kunnen uitbreiden. Wij werken voornamelijk met PHP en bekende frameworks zoals Laravel.

Als jullie webapplicatie hier ook mee ontwikkeld is kunnen onze Web-Kings ermee uit de voeten.

Maken jullie ook gebruik van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning?

Onze webapplicaties zijn voorbereid op de toekomst. Zo kunnen wij eenvoudig AI integreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van prognoses of het geven van advies op basis van Bigdata.

De toepassingen staan nog in de kinderschoenen maar het gebruik hiervan zal in de toekomst steeds prominenter worden.

Kan mijn nieuwe webapplicatie ook gegevens uitwisselen met andere systemen?

Wij kunnen met de komst van de nieuwe webapplicatie altijd gegevens uitwisselen met andere systemen. Voor de bouw van de nieuwe applicatie is het wel verstandig om een gedegen onderzoek te doen naar de mogelijkheden van deze integratie. Externe leveranciers beschikken vaak over een API om zo andere platformen te koppelen.

Webapplicatie laten maken? Diederik helpt jullie graag verder.

Door een webapplicatie te laten maken maak je het werk eenvoudiger, sneller en overzichtelijker. Dat betekent tijdswinst en dus ook minder kosten en 100% eigenaar van jouw data!

Diederik, webapplicatie bouwer

Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?