Webapplicatie laten maken

Wil je meer grip op jouw bedrijf? Doe mee aan de digitale transformatie en maak van jouw bedrijf een winnende organisatie.

Een webapplicatie laten maken?

Een webapplicatie is een applicatie die je gebruikt via een internetbrowser. Deze kan je dus ook goed gebruiken via mobile en tablets. Met webapplicaties kun je uiteenlopende processen automatiseren binnen jouw organisatie. Dat maakt het werken dus een stuk eenvoudiger, sneller en overzichtelijker.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een chatbot, een online administratie systeem of een dashboard voor een Lead Management Systeem (CRM).
Met een webapplicatie gaat jouw organisatie altijd een stukje sneller!

Wij maken webapplicaties met Laravel

Laravel is een bekend modern en krachtig PHP framework om efficiënte en veilige webapplicaties te maken.

Laravel is populair omdat het open source is en constant wordt doorontwikkeld door een grote community. Dat maakt Laravel een betrouwbaar en stabiel framework waar wij kwalitatieve webapplicaties mee kunnen bouwen. Wil jij een webapplicatie laten bouwen? Lees dan vlug verder.

Waarom een webapplicatie laten maken?

Onze webapplicaties zijn altijd op maat gemaakt. Het stabiele en flexibele Laravel framework zorgt ervoor dat wij webapplicaties snel kunnen bouwen.

Dat zorgt ervoor dat een project betaalbaar blijft. Daarnaast kun jij er vanuit gaan dat jouw webapplicatie ook in de toekomst goed blijft werken. Wij bouwen jouw webapplicatie op de volgende manier:

Passend bij jullie organisatie

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen om verder te kunnen groeien naar een leidende marktpositie. Een webapplicatie ontwikkeld voor jullie eigen organisatie hoort dus helemaal bij het bedrijf. De functionaliteiten die hierin zijn ontwikkeld zijn uniek voor jouw organisatie en zorgen ervoor dat je efficiënt en zonder al te veel overhead kan gaan werken. Door een webapplicatie te laten bouwen krijg je als het ware een digitale buddy erbij die altijd klaarstaat om jou en je medewerkers verder te helpen.

Bestaande oplossingen zijn vaak veel te uitgebreid voor waar jij als organisatie op zoek naar bent. Waarom zou je voor een dure applicatie betalen als je hiervan maar 10% gebruikt?

Een webapplicatie draait binnen een browser

De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst via zoekmachines Een webapplicatie heeft als belangrijk voordeel dat het te benaderen is vanuit je bestaande internetbrowser. Het beheer ervan hoeft dus niet meer gedaan te worden door jullie bestaande IT-afdeling.

Is er een nieuwe versie beschikbaar van de webapplicatie? Dan is deze direct te benaderen vanuit jouw browser. Een ander groot voordeel is dat een webapplicatie meteen ook beschikbaar is voor mobiel en voor tablets. De gehele organisatie kan op elk moment en op elke plaats gebruik maken van de webapplicatie.

Blijf eigenaar van jullie bedrijfsgegevens

Voor veel bedrijven dringt het door dat het belangrijk is om eigenaar te zijn en te blijven van de data die opgeslagen worden door applicaties. Sommige applicaties draaien in de Cloud en is het onduidelijk waar gegevens worden opgeslagen en wie hiervan de eigenaar is.

Door een eigen webapplicatie te laten maken weet je zeker dat het jullie gegevens zijn en blijven.

Web-Kings tilt jouw organisatie graag
verder naar the next level

Bedrijfsproces analyseren

We analyseren jouw bedrijfsproces en kijken welke mogelijkheden er zijn om dit proces te verbeteren en te automatiseren. Dit zullen wij in samenspraak met jullie eindgebruikers doen.

Vervolgens zullen wij een conceptversie maken, die we na jouw goedkeuring zullen omzetten in een werkende webapplicatie. We houden je natuurlijk constant op de hoogte van het bouwproces.

Gebruiksvriendelijk design

Een webapplicatie moet het werk makkelijker maken. Een webapplicatie werkt via de webbrowser en is dus op elk apparaat met een internetverbinding te gebruiken.

Wij zorgen dat de webapplicatie gebruiksvriendelijk is op ieder device en intuïtief aanvoelt voor de daadwerkelijke gebruiker.

Onze visie op het bouwen van webapplicaties is dat deze de gebruiker moeten ontzorgen en niet moeten frustreren.

Webapplicatie onderhoud

Wij zorgen dat je webapplicatie altijd snel en veilig blijft werken. Ook monitoren we je webapplicatie en blijven we actief meedenken over nieuwe kansen om je webapplicatie nog beter te maken.

Zo blijf jij de concurrentie altijd een stap voor!

Webapplicatie laten maken? Diederik helpt jullie graag verder.

Een webapplicatie maakt werk eenvoudiger, sneller en overzichtelijk. Dat betekent tijdswinst en dus ook minder kosten!

Diederik, applicatie bouwer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.