Webteksten laten schrijven die voor jou werken

Onze copywriters staan te popelen om jouw bedrijf digitaal verder te brengen. Laat je webteksten schrijven door een ervaren tekstschrijver van Web-Kings

Eindelijk! Jij wilt nieuwe website teksten laten schrijven?

Als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda heb je vaak geen tijd, of mis je de expertise om zelf je eigen copywriting te doen. De bezoekersaantallen op je website blijven achter, net als de omzet die je via je website genereert. Op deze manier laat je veel kansen en winst liggen.

Ga voor kwaliteit en duurzaamheid en laat onze copywriters jou helpen om digitaal verder te groeien.

Wanneer je de potentie van je website niet volledig benut, raak je achter ten opzichte van je concurrentie. Dat is zonde en onnodig, omdat een paar eenvoudige aanpassingen in de teksten op je website er soms al voor kunnen zorgen dat je voorop blijft lopen in jouw markt.

Waarom een tekstschrijver/copywriter van Web-Kings?

Als je een website laat maken bij Web-Kings leren wij al veel over je bedrijf, je doelgroep en je visie, nog voordat we beginnen met het ontwerp van je website. De kennis die voorhanden is benutten we om effectieve, converterende SEO-teksten te schrijven.

Het webdesign en de inhoud stemmen we goed af op elkaar, maar vooral op jouw doelgroep. Terwijl we je website bouwen, zorgen we dat de webteksten en het webdesign samen één krachtig geheel vormen, zodat jouw ideale doelgroep direct in actie komt.

Webteksten schrijven is een tijdrovende klus. Als ambitieuze ondernemer heb je echt wel genoeg andere belangrijke zaken om op te focussen. Het schrijven van echt goede teksten wordt bovendien vaak onderschat. Want, wat zijn nou eigenlijk echt goede website teksten? Om webteksten op te kunnen stellen die ervoor zorgen dat je website goed converteert en makkelijk wordt gevonden in zoekmachines, is specifieke kennis nodig.
 

Nog vóór het bouwen van je nieuwe website leren we al zoveel over jouw bedrijf en je doelgroep. Waarom zou je die aanwezige kennis niet verder benutten? Voorkom dubbel werk en laat onze copywriters ook je webteksten schrijven, zodat die naadloos aansluiten op het design van je website

Erik, tekstschrijver bij Web-Kings

Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten
Webteksten

Copywriting – SEO teksten en conversie-optimalisatie

Web-Kings biedt de uitkomst als je een copywriter zoekt in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend of Almere.

Naast een moderne, snelle en veilige website ontwikkelen, kan Web-Kings nu ook SEO-teksten voor je schrijven. Je doelgroep kan je makkelijker vinden in de zoekmachines – een effectieve manier om organisch meer bezoekers op je website te krijgen, zonder dat je er veel advertentiekosten aan kwijt bent.

Voor meer leads en hogere omzetresultaten via je website of webshop, schrijven we bovendien website teksten die geoptimaliseerd zijn voor conversie. Het doel is dat je website effectiever voor je gaat werken en je meer uit je website kan halen.

Kijk snel welk tekst-pakket het beste past bij de situatie van jouw organisatie!


SEO-pakket

Voor een hogere ranking in zoekmachines zoals Google of Bing, en meer bezoekers naar je website of webshop.

+ Zoekwoordenonderzoek
+ Tekstoptimalisaties
+ On-page optimalisaties in je CMS
+ Consultancy en advies over best practices (SEO), zoals bijvoorbeeld linkbuilding.
+ Naar keuze 3 tot 6 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlenging na een eerste periode is altijd bespreekbaar, vaak zelfs aan te raden.

CRO-pakket

Voor meer conversies op je website of webshop, door wervende teksten met meer overtuigingskracht. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden om het webdesign te optimaliseren voor een logische flow op je website of webshop.

+ Analyse tekst + webdesign
+ Nieuwe teksten schrijven of bestaande teksten optimaliseren
+ Consultancy en advies, ook eventueel over SEO
+ Naar keuze 3 tot 6 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlenging is altijd bespreekbaar.

All-in pakket

Alle voordelen van het SEO-pakket en Conversie-pakket samengevoegd.

Afhankelijk van je situatie en je resultaten tot nu toe beoordelen we samen met jou hoe we beginnen.

Projectmanagement en eventuele reiskosten zijn ook inbegrepen.

+ Minimaal 4 pagina’s
+ Minimaal 5 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlengen is altijd bespreekbaar, meestal raden we dat ook aan.

Wil jij wervende teksten laten schrijven voor jouw website? Onze copywriters helpen jou graag verder!

Hoe helpt een copywriter van Web-Kings je
naar meer online succes?

Nieuwe teksten schrijven


Heb je nog geen website, of wil je een hele nieuwe website laten maken? Wil je nieuwe pagina’s toevoegen aan je huidige website? Wij schrijven originele, unieke teksten voor je website aan de hand van jouw input. We zorgen ervoor dat het design en de website teksten perfect op elkaar, én op jouw doelgroep afgestemd worden.

Bestaande website teksten herschrijven

De bestaande webteksten van je huidige site herschrijven of herstructureren tot compleet nieuwe, unieke content.
Als je naast een Nederlandstalige website ook een Engelse versie wilt, herschrijven we je teksten in het Engels. Zo blijft dezelfde intentie behouden en wordt je boodschap nog steeds op een natuurlijke mogelijke manier overgebracht.

Webteksten redigeren


Het redigeren van teksten is de beste manier om je teksten wat ‘aan te scherpen’ wanneer je tekst in de basis goed is opgebouwd. Wat we verstaan onder ‘teksten redigeren’ is bijvoorbeeld je tone-of-voice wat meer toespitsen op je ideale doelgroep. Dat kun je doen door van je formele toon af te stappen en de bezoekers op je website gewoon lekker te tutoyeren.

Wat doet eigenlijk een copywriter of tekstschrijver?

Naast design en indeling van jouw website spelen de teksten hierop ook een belangrijke rol. Bezoekers van jouw website willen een goede impressie krijgen van jouw bedrijf en de producten of diensten die jij levert.

Het schrijven van goede teksten is een kunst op zich. Ze moeten wervend werken maar ook goed scoren binnen Google. Onze tekstschrijvers houden zo altijd de kwaliteit in het oog zonder dat dit overweldigend word.

Waar moet je op letten als je schrijft voor Google?

Wij schrijven niet voor Google maar nemen wel mee hoe er gezocht word op Google en of hier potentieel inzit. Sommige onderwerpen (zoekintenties) zijn populair en andere weer niet. Zo krijgen onze tekstschrijvers inzicht hoe er gezocht word naar een dienst of onderwerp.

Hiermee gaan wij aan de slag en vertalen dit naar wervende webteksten. Wel optimaliseren wij de pagina technisch zodat Google alle onderdelen goed kan herkennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het instellen van ALT-tags en het opgeven van goede meta descriptions.

In welke talen kunnen jullie schrijven?

Wij schrijven voornamelijk in het Nederlands en in het Engels. Op verzoek schrijven wij ook in andere talen waaronder Duits, Frans en Spaans.

Hoe lang duurt het schrijven van nieuwe teksten?

Het schrijven van goede teksten neemt gewoon tijd in beslag. Het daadwerkelijke schrijven duurt vaak niet zo lang maar het bedenken, overleggen en fine tunen kunnen tijdrovend worden.

Onze aanpak is wel gericht om zo snel mogelijk resultaat te hebben en op verzoek kunnen teksten al binnen enkele dagen opgeleverd worden.

Schrijven jullie alleen voor klanten uit de regio Amsterdam?

Omdat wij zelf in Amsterdam schrijven en typen wij natuurlijk veel voor bedrijven uit regio Amsterdam. Maar natuurlijk zijn wij niet gebonden aan een specifieke regio.

Wij schrijven voor klanten uit heel Nederland.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?