Webteksten

Wervende teksten zorgen voor blije en voornamelijk converterende bezoekers

Herkenbaar?

Als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda heb je vaak geen tijd, of mis je de expertise om zelf je eigen webteksten te typen. De bezoekersaantallen op je website blijven achter, net als de omzet die je via je website genereert. Je laat veel kansen en winst liggen.

Wanneer je de potentie van je website niet volledig benut, raak je achter ten opzichte van je concurrentie. Dat is zonde en onnodig, want met een paar eenvoudige optimalisaties in je website teksten kun je ze vaak juist voorblijven.

Waarom webteksten laten schrijven bij Web-Kings?

Webteksten schrijven is een tijdrovende klus, zeker als je als ondernemer al genoeg andere belangrijke zaken hebt om op te focussen. Het schrijven van echt goede teksten wordt bovendien vaak onderschat. Want, wat zijn nou eigenlijk echt goede website teksten? Om webteksten op te kunnen stellen die ervoor zorgen dat je website goed converteert en makkelijk wordt gevonden in zoekmachines, is specifieke kennis nodig.
 
Als je een website laat maken bij Web-Kings leren we al veel over je bedrijf, je doelgroep en je visie, nog voordat we beginnen met het ontwerp van je website. De kennis die voorhanden is benutten we om effectieve, converterende webteksten te schrijven. Het design en de inhoud stemmen we goed af op elkaar, maar vooral op jouw doelgroep. Terwijl we je website bouwen, zorgen we dat de webteksten en het webdesign samen één krachtig geheel vormen, zodat jouw ideale doelgroep direct in actie komt.

Nog vóór het bouwen van je nieuwe website leren we al zoveel over jouw bedrijf en je doelgroep. Waarom zou je die aanwezige kennis niet verder benutten? Voorkom dubbel werk en laat ook effectieve webteksten voor je schrijven bij Web-Kings.

Michael, tekstschrijver bij Web-Kings

Tekstschrijver voor SEO teksten en conversie optimalisatie

Web-Kings biedt de uitkomst als je een tekstschrijver zoekt. Naast een moderne, snelle en veilige website kan Web-Kings nu ook SEO teksten voor je schrijven, zodat je doelgroep je makkelijker kan vinden in de zoekmachines. Dit is een effectieve organische manier om meer bezoekers op je website te krijgen.

Voor meer leads en meer omzet via je website, schrijven we bovendien website teksten die geoptimaliseerd zijn voor conversie, zodat je website effectiever voor je gaat werken.

Nieuwe teksten laten schrijven

Heb je nog geen website, of wil je een hele nieuwe website laten maken? Wil je nieuwe pagina’s toevoegen aan je huidige website? Wij schrijven originele, unieke teksten voor je website aan de hand van jouw input. We zorgen ervoor dat het design en de website teksten perfect op elkaar afgestemd worden.

Website teksten herschrijven

De bestaande webteksten van je huidige site herschrijven of herstructureren tot compleet nieuwe, unieke content. Heel effectief voor op je nieuwe of bestaande website. Als je een nieuwe website wilt laten maken, is het enorm waardevol dat we de herschreven teksten perfect kunnen afstemmen op het design van je nieuwe website.

Webteksten laten corrigeren

Misschien laat je geen hele nieuwe website maken, maar wil je de teksten op je bestaande site wel verder professionaliseren. In plaats van zelf te gaan zitten schrappen en editen controleert onze tekstschrijver je huidige website teksten op grammatica en interpunctie, stijlfouten en spelfouten. We herformuleren of corrigeren je teksten zodat je website gegarandeerd vrij is van taalfouten en zijn professionele uitstraling behoudt.