Webteksten

Bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie.
Laat je webteksten schrijven door een tekstschrijver van Web-Kings

Website teksten laten schrijven

Als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda heb je vaak geen tijd, of mis je de expertise om zelf je eigen copywriting te doen. De bezoekersaantallen op je website blijven achter, net als de omzet die je via je website genereert. Je laat veel kansen en winst liggen.

Wanneer je de potentie van je website niet volledig benut, raak je achter ten opzichte van je concurrentie. Dat is zonde en onnodig, omdat een paar eenvoudige aanpassingen in de teksten op je website er soms al voor kunnen zorgen dat je voorop blijft lopen in jouw markt.

Waarom een tekstschrijver van Web-Kings?

Als je een website laat maken bij Web-Kings leren we al veel over je bedrijf, je doelgroep en je visie, nog voordat we beginnen met het ontwerp van je website. De kennis die voorhanden is benutten we om effectieve, converterende SEO-teksten te schrijven.

Het webdesign en de inhoud stemmen we goed af op elkaar, maar vooral op jouw doelgroep. Terwijl we je website bouwen, zorgen we dat de webteksten en het webdesign samen één krachtig geheel vormen, zodat jouw ideale doelgroep direct in actie komt.

Webteksten schrijven is een tijdrovende klus. Als ambitieuze ondernemer heb je echt wel genoeg andere belangrijke zaken om op te focussen. Het schrijven van echt goede teksten wordt bovendien vaak onderschat. Want, wat zijn nou eigenlijk echt goede website teksten? Om webteksten op te kunnen stellen die ervoor zorgen dat je website goed converteert en makkelijk wordt gevonden in zoekmachines, is specifieke kennis nodig.
 

Nog vóór het bouwen van je nieuwe website leren we al zoveel over jouw bedrijf en je doelgroep. Waarom zou je die aanwezige kennis niet verder benutten? Voorkom dubbel werk en laat bij Web-Kings ook je webteksten schrijven, zodat die naadloos aansluiten op het design van je website

Erik, tekstschrijver bij Web-Kings

Copywriting – SEO teksten en conversie-optimalisatie

Web-Kings biedt de uitkomst als je een copywriter zoekt in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend of Almere.

Naast een moderne, snelle en veilige website ontwikkelen, kan Web-Kings nu ook SEO-teksten voor je schrijven. Je doelgroep kan je makkelijker vinden in de zoekmachines – een effectieve manier om organisch meer bezoekers op je website te krijgen, zonder dat je er veel advertentiekosten aan kwijt bent.

Voor meer leads en hogere omzetresultaten via je website of webshop, schrijven we bovendien website teksten die geoptimaliseerd zijn voor conversie. Het doel is dat je website effectiever voor je gaat werken en je meer uit je website kan halen.

Kijk snel welk tekst-pakket het beste past bij de situatie van jouw organisatie!


SEO-pakket

Voor een hogere ranking in zoekmachines zoals Google of Bing, en meer bezoekers naar je website of webshop.

– Zoekwoordenonderzoek
– Tekstoptimalisaties
– On-page optimalisaties in je CMS
– Consultancy en advies over best practices (SEO), zoals bijvoorbeeld linkbuilding.
– Naar keuze 3 tot 6 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlenging na een eerste periode is altijd bespreekbaar, vaak zelfs aan te raden.

CRO-pakket

Voor meer conversies op je website of webshop, door wervende teksten met meer overtuigingskracht. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden om het webdesign te optimaliseren voor een logische flow op je website of webshop.

– Analyse tekst + webdesign
– Nieuwe teksten schrijven of bestaande teksten optimaliseren
– Consultancy en advies, ook eventueel over SEO
– Naar keuze 3 tot 6 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlenging is altijd bespreekbaar.

All-in pakket

Alle voordelen van het SEO-pakket en Conversie-pakket samengevoegd.

Afhankelijk van je situatie en je resultaten tot nu toe beoordelen we samen met jou hoe we beginnen.

Projectmanagement en eventuele reiskosten zijn ook inbegrepen.

– Minimaal 4 pagina’s
– Minimaal 5 maanden monitoren en verder optimaliseren. Verlengen is altijd bespreekbaar, meestal raden we dat ook aan.

Hoe helpt een copywriter van Web-Kings je
naar meer online succes?

Nieuwe teksten schrijven


Heb je nog geen website, of wil je een hele nieuwe website laten maken? Wil je nieuwe pagina’s toevoegen aan je huidige website? Wij schrijven originele, unieke teksten voor je website aan de hand van jouw input. We zorgen ervoor dat het design en de website teksten perfect op elkaar, én op jouw doelgroep afgestemd worden.

Bestaande website teksten herschrijven

De bestaande webteksten van je huidige site herschrijven of herstructureren tot compleet nieuwe, unieke content.
Als je naast een Nederlandstalige website ook een Engelse versie wilt, herschrijven we je teksten in het Engels. Zo blijft dezelfde intentie behouden en wordt je boodschap nog steeds op een natuurlijke mogelijke manier overgebracht.

Webteksten redigeren


Het redigeren van teksten is de beste manier om je teksten wat ‘aan te scherpen’ wanneer je tekst in de basis goed is opgebouwd. Wat we verstaan onder ‘teksten redigeren’ is bijvoorbeeld je tone-of-voice wat meer toespitsen op je ideale doelgroep. Dat kun je doen door van je formele toon af te stappen en de bezoekers op je website gewoon lekker te tutoyeren.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.