Webteksten

Wervende teksten zorgen voor blije en voornamelijk converterende bezoekers

Webteksten

Heb jij als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda de tijd beschikbaar of expertise in huis om zelf je eigen webteksten te typen? Haal je voldoende omzet via je website met je bezoekersaantallen? Heb je überhaupt genoeg verkeer op je website om je omzetdoelstellingen te kunnen behalen? Als jouw antwoord ‘nee’ is, betekent dat vaak dat je zelf je eigen omzetgroei belemmert.

Laat ons jou helpen
Web-Kings biedt de uitkomst. Naast een moderne, snelle en veilige website kan Web-Kings nu ook SEO-proof website teksten voor je schrijven, zodat je doelgroep je makkelijker kan vinden in de zoekmachines. Dit is een effectieve manier om meer bezoekers naar je website te krijgen.
 
Voor meer leads en meer omzet via je website, schrijven we bovendien webteksten die gericht zijn op conversie-optimalisatie, zodat je website effectiever voor je gaat werken.

Waarom webteksten laten schrijven bij Web-Kings?

Het schrijven van echt goede teksten wordt vaak onderschat. Want, wat zijn nou eigenlijk echt goede webteksten? Om webteksten op te kunnen stellen die ervoor zorgen dat je website goed converteert en makkelijk wordt gevonden in zoekmachines, is specifieke kennis nodig. Bovendien is het een tijdrovende klus, zeker als je als ondernemer al genoeg andere belangrijke zaken hebt om op te focussen.
 
Als je een website laat maken bij Web-Kings leren we al veel over je bedrijf, je doelgroep en je visie, nog voordat we beginnen met het ontwerp van je website. De kennis die voorhanden is benutten we om een effectieve, converterende website te maken. Het design en de inhoud stemmen we goed af op elkaar, maar vooral op jouw doelgroep. Terwijl we je website bouwen, zorgen we dat de webteksten en het webdesign samen één krachtig geheel vormen, zodat jouw ideale doelgroep direct in actie komt.

Nog vóór het bouwen van je nieuwe website leren we al zoveel over jouw bedrijf en je doelgroep. Waarom zou je die aanwezige kennis niet verder benutten? Voorkom dubbel werk en laat ook effectieve webteksten voor je schrijven bij Web-Kings.

Michael, content marketeer

Webteksten van Web-Kings

Een commerciële website is niet compleet zonder een homepage, een product- of dienstenpagina, een ‘over ons’-pagina en een contactpagina. Minstens. Vaak komt daar nog een prijzen- of tarievenpagina bij, een sectie met veelgestelde vragen, een carrièrepagina. Doorgaans zijn dit vrij ‘statische’ pagina’s, de teksten hoeven niet zo vaak ververst te worden.

De pagina’s die je website echt laten ‘leven’, zijn vooral de blogs, nieuwe vacatures, nieuwsberichten. Elke pagina op je website heeft zo zijn eigen functie en de teksten per pagina stemmen we daarop af. Regelmatig verse content toevoegen draagt bij aan een betere positie op Google.

Nieuwe teksten laten schrijven

Heb je nog geen website, of wil je een hele nieuwe website laten maken? Wil je nieuwe pagina’s toevoegen aan je huidige website? Wij schrijven originele, unieke teksten voor je website aan de hand van jouw input. We zorgen ervoor dat het design en de webteksten perfect op elkaar afgestemd worden.

Website teksten herschrijven

De bestaande webteksten van je huidige site herschrijven of herstructureren tot compleet nieuwe, unieke content. Heel effectief voor op je nieuwe of bestaande website. Als je een nieuwe website wilt laten maken, is het enorm waardevol dat we de herschreven teksten perfect kunnen afstemmen op het design van je nieuwe website.

Webteksten laten corrigeren

Misschien laat je geen hele nieuwe website maken, maar wil je de teksten op je bestaande site wel verder professionaliseren. We controleren de huidige teksten op je website op spelfouten, stijlfouten, grammatica en interpunctie. We herformuleren of corrigeren de fouten zodat je website gegarandeerd vrij is van taalfouten en zijn professionele uitstraling behoudt.