Webteksten

Bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie.
Laat je webteksten schrijven door een tekstschrijver van Web-Kings

Website teksten laten schrijven

Als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda heb je vaak geen tijd, of mis je de expertise om zelf je eigen copywriting te doen. De bezoekersaantallen op je website blijven achter, net als de omzet die je via je website genereert. Je laat veel kansen en winst liggen.

Wanneer je de potentie van je website niet volledig benut, raak je achter ten opzichte van je concurrentie. Dat is zonde en onnodig, omdat een paar eenvoudige aanpassingen in de teksten op je website er soms al voor kunnen zorgen dat je voorop blijft lopen in jouw markt.

Waarom een tekstschrijver van Web-Kings?

Als je een website laat maken bij Web-Kings leren we al veel over je bedrijf, je doelgroep en je visie, nog voordat we beginnen met het ontwerp van je website. De kennis die voorhanden is benutten we om effectieve, converterende webteksten te schrijven.

Het webdesign en de inhoud stemmen we goed af op elkaar, maar vooral op jouw doelgroep. Terwijl we je website bouwen, zorgen we dat de webteksten en het webdesign samen één krachtig geheel vormen, zodat jouw ideale doelgroep direct in actie komt.

Webteksten schrijven is een tijdrovende klus. Als ambitieuze ondernemer heb je echt wel genoeg andere belangrijke zaken om op te focussen. Het schrijven van echt goede teksten wordt bovendien vaak onderschat. Want, wat zijn nou eigenlijk echt goede website teksten? Om webteksten op te kunnen stellen die ervoor zorgen dat je website goed converteert en makkelijk wordt gevonden in zoekmachines, is specifieke kennis nodig.
 

Nog vóór het bouwen van je nieuwe website leren we al zoveel over jouw bedrijf en je doelgroep. Waarom zou je die aanwezige kennis niet verder benutten? Voorkom dubbel werk en laat bij Web-Kings ook je webteksten schrijven, zodat die naadloos aansluiten op het design van je website

Michael, tekstschrijver bij Web-Kings

SEO teksten en conversie optimalisatie

Web-Kings biedt de uitkomst als je een copywriter zoekt in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend of Almere. Naast een moderne, snelle en veilige website ontwikkelen, kan Web-Kings nu ook SEO teksten voor je schrijven. Zo kan je doelgroep je makkelijker vinden in de zoekmachines – een effectieve manier om organisch meer bezoekers op je website te krijgen, zonder dat je er veel advertentiekosten aan kwijt bent.

Voor meer leads en meer omzet via je website, schrijven we bovendien website teksten die geoptimaliseerd zijn voor conversie, zodat je website effectiever voor je gaat werken.

Nieuwe teksten laten schrijven

Heb je nog geen website, of wil je een hele nieuwe website laten maken? Wil je nieuwe pagina’s toevoegen aan je huidige website? Wij schrijven originele, unieke teksten voor je website aan de hand van jouw input. We zorgen ervoor dat het design en de website teksten perfect op elkaar, én op jouw doelgroep afgestemd worden.

Website teksten herschrijven

De bestaande webteksten van je huidige site herschrijven of herstructureren tot compleet nieuwe, unieke content. Heel effectief voor op je nieuwe of bestaande website. Als je naast een Nederlandstalige website ook een Engelse versie wilt, vertalen we niet zomaar 1-op-1 je Nederlandse teksten. We herschrijven je teksten in het Engels, zodat je zoveel mogelijk dezelfde intentie kan overbrengen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Webteksten laten redigeren

Het redigeren van teksten is de beste manier om je teksten wat ‘aan te scherpen’ wanneer je tekst in de basis goed is opgebouwd. Wat we verstaan onder ‘teksten redigeren’ is bijvoorbeeld je tone-of-voice wat meer toespitsen op je ideale doelgroep. Dat kun je doen door van je formele toon af te stappen en de bezoekers op je website gewoon lekker te tutoyeren.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.