Project omschrijving

Visit Scandinavia

ontwikkeling van de nieuwe website

Vision Scandinavia landingspagina
profile_img
Visit Scandinavia
( Kenneth Heek )
google_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logogoogle_logo

Het team van Web-Kings heeft voor mijn bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd in WordPress.

Het team van Web-Kings heeft voor mijn bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd in WordPress. De planning van het project is bij aanvang voor beide partijen duidelijk. Afspraak = Afspraak bij Web-Kings. Het contact gaat voornamelijk via WhatsApp & e-mail en heb ik als zeer prettig ervaren. In het geval er vragen zijn over het project of er zijn aanpassingen nodig, wordt hier snel aan gewerkt. Bovendien komt Web-Kings met innovatieve ideeën en dat zorgt ervoor dat de website echt bijzonder is. Het laat zien dat er echt een passie is, die aansluiten op jouw wensen. Verder is er op locatie in hartje Amsterdam tussentijdse meetings om zeker te weten dat het project volgens planning verloopt. Voor het ontwerp van logo's en marketing campagnes kan je hier ook terecht. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan elke ondernemer of persoon in Nederland, die een website nodig heeft, absoluut Web-Kings aanraden! Een full service internetbureau met digitaal bloed!

inleiding

Visit Scandinavia is een nieuw reisbureau dat zich specialiseert in stedentrips naar Scandinavië. Visit Scandinavia verzorgt op maat gemaakte reizen en biedt unieke locaties die zijn geselecteerd door echte specialisten.

opdrachtgever

Visit Scandinavia logo

de opdracht

“Wij willen een website voor Visit Scandinavia laten bouwen.”

Visit Scandinavia afbeelding

onze oplossing

We hebben een gloednieuwe responsive website gemaakt voor Visit Scandinavia. De website werkt vlekkeloos op ieder device en is geoptimaliseerd voor klantenwerving. Via de website kunnen bezoekers alle locaties bekijken en gemakkelijk een offerte-aanvraag doen voor een unieke reis. Wij zijn erg trots op dit project!

Ontwikkeling van volledige website

Responsive design

Gemakkelijk in beheer

Geoptimaliseerd voor offerte-aanvragen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?