Boltrackers

Leestijd: 2 minuten

Ontwikkeling van de nieuwe website

inleiding

Boltrackers verzorgt uitgebreide (product) analyses voor Bol.com verkopers om zo winstgevende prijsstrategieën te kunnen hanteren.

Naast het volgen van individuele producten biedt Boltrackers ook de mogelijkheid om volledige categorieën op Bol.com te volgen.

opdrachtgever

De opdracht

“Wij willen een professionele website laten ontwikkelen in WordPress waarmee wij onze diensten in abonnementsvorm makkelijk aan kunnen bieden. Daarnaast willen we een visueel aantrekkelijk dashboard (in neon-stijl) laten ontwikkelen die volledig responsive is.”

onze oplossing

Wij hebben voor de website van Boltrackers een conversiegerichte website ontwikkeld zodat bezoekers snel en eenvoudig kunnen zien wat de dienstverlening inhoudt. Bezoekers kunnen via de website een abonnement afsluiten dat maandelijks wordt afgerekend met een integratie via Mollie. Bezoekers kunnen gebruik maken van een gratis 7-daagse proefperiode.

In de overzichtelijke beheer-omgeving van de website kan men snel zien wanneer een er een nieuwe bestelling binnenkomt en daarnaast kunnen abonnementen beheerd (bijvoorbeeld deactiveren) worden.

Ook is er een dashboard ontwikkeld met uitgebreide overzichten en grafieken die inzicht geven in de prijshistorie & prijstrends op Bol.com (per product en categorie). Daarnaast hebben we een winstcalculator ontwikkeld zodat men snel in kan zien wat de juiste prijsstrategieën zijn.

Het ontwerp is zo opgezet dat het dashboard en de website naadloos op elkaar aansluiten, om zo de gebruiker een perfecte gebruikerservaring te geven.

100% Responsive
100% Responsive
Analyseren & bouwen
Analyseren & bouwen
Gebouwd voor de toekomst
Gebouwd voor de toekomst
De klant staat centraal
De klant staat centraal
× Hoe kan ik je helpen?