Gallerease

Leestijd: 2 minuten

Ontwikkeling van de nieuwe website

inleiding

Gallerease is het kunstplatform voor kunstverzamelaars wereldwijd met een aanbod van meer dan 6000 gecureerde kunstvoorwerpen. Galerijen kunnen eenvoudig hun aanbod ten toon stellen en geïnteresseerden kunnen eenvoudig in contact op nemen.

opdrachtgever

De opdracht

“Wij willen ons platform laten beheren en verder laten ontwikkelen. Daarnaast willen wij ook ondersteuning op strategisch- en marketing vlak.”

onze oplossing

De maatwerk website is bij aanvang van het project eerst onderzocht ‘onder de motorkap’. Het is namelijk belangrijk dat wij de applicatie goed begrijpen voordat wij beginnen met het ontwikkelen. Een stabiele ontwikkel- en beheeromgeving zijn bij de ontwikkelen van een maatwerkapplicatie van groot belang.

Daarnaast is begonnen met het opstellen van een plan om in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn met de bijhorende tijdlijnen. Eerst zijn wij begonnen met een kleine aanpassing en hieruit zijn wij steeds verder gaan werken.

In wekelijke sprints is de website steeds verder ontwikkeld. Zo zijn wij druk in de weer met serverbeheer, nieuwe wensen en eisen, verfijnen van de bestaande functionaliteit en ondersteuning bij online marketing (SEO en SEA), meertaligheid en responsive optimalisaties.

Het platform is goed zichtbaar op de bekende zoekmachines en genereert het maandelijks vele aanvragen voor galeriehouders op. Ook kan het bestaande aanbod eenvoudig geïntegreerd worden op al bestaande websites via een nieuw ontwikkelde plugin.

Beschikbaar in meerdere talen
Beschikbaar in meerdere talen
Gebruiksvriendelijk in gebruik
Gebruiksvriendelijk in gebruik
100% Responsive
100% Responsive
Integratie met bekende platformen
Integratie met bekende platformen
× Hoe kan ik je helpen?