Moderne Manieren

Leestijd: < 1 minuut

Responsive maken bestaande website

inleiding

Beatrijs.com is een online platform dat sinds 2000 onderwerpen beschrijft als de etiquette, manieren en omgangsvormen. De website is een aantal jaren geleden omgevormd naar WordPress en bevat een groot archief waarin allerlei sociale situaties beschreven worden en hoe hierin gehandeld kan worden. Ook is mogelijk om zelf een vraag in te sturen. De artikelen worden ook gepubliceerd in de het dagblad van de Trouw.

opdrachtgever

de opdracht

“Onze website werkt niet goed op tablets en mobiel. Kunnen jullie deze responsive maken?”

onze oplossing

Doordat de bestaande website al was ontwikkeld in WordPress konden wij er meteen mee uit de voeten. De gebruikte template werd helaas niet meer ondersteund en verder ontwikkeld dus dit betekende dat wij hiervoor een eigen oplossing moesten bedenken.

Onze ervaringen met het ontwikkelen van responsive websites zorgde ervoor dat we met een aantal ingrepen in de website deze konden ombouwen naar een goede werkbare website. Hiervoor diende ook een nieuw mobiel menu ontworpen te worden. Het platform heeft dagelijks vele bezoekers die vanaf nu ook goed te bezoeken is via een mobiel of tablet.

100% Responsive
100% Responsive
Gebouwd voor de toekomst
Gebouwd voor de toekomst
Geoptimaliseerd voor snelheid
Geoptimaliseerd voor snelheid
Eenvoudig in onderhoud
Eenvoudig in onderhoud

× Hoe kan ik je helpen?