Responsive webdesign

Je websitebezoekers altijd een top-ervaring meegeven op je website, op alle schermafmetingen.

Responsive webdesign

Een website ontwerpen is meer dan alleen het plaatsen van mooie afbeeldingen of het ontwerpen van een navigatiebalk. Responsive webdesign gaat over de juiste combinatie van vormgeving en functionaliteit die past bij de identiteit en de doelstellingen van jouw organisatie. Wij ontwerpen unieke en herkenbare websites die goed werken op ieder apparaat en klanten overtuigen.

Wat is responsive webdesign?
Om potentiële klanten te overtuigen, moeten ze altijd de beste ervaring hebben op jouw website. Responsive webdesign zorgt ervoor dat jouw website zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker. Daardoor zijn foto’s en teksten altijd duidelijk leesbaar voor bezoekers, ongeacht met welk apparaat ze jouw website bezoeken.

Waarom is responsive webdesign belangrijk?

Een website is een interactief medium waarbij de bezoeker zelf kan bepalen waar hij klikt en naartoe gaat. Om ervoor te zorgen dat deze niet direct op ‘venster sluiten’ klikt, moet een pagina direct de aandacht trekken en vasthouden. De aandachtsspanne van de gemiddelde bezoeker is immers zeer kort. Wij zorgen voor een goed webdesign dat de interesse van de bezoeker weet te wekken en te behouden. Hiervoor zijn een paar elementen belangrijk:

Duidelijke navigatie

Door bezoekers op een overzichtelijke en logische wijze door de website te leiden, kun je jouw boodschap beter overbrengen. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker doorklikt en niet al na het zien van de homepage de website verlaat. Goed webdesign houdt rekening met het doel van je website en begeleid bezoekers effectief naar dat doel toe.

Houd de aandacht van bezoekers vast

Met een pakkend ontwerp en een herkenbare huisstijl grijp je de aandacht van bezoekers en maak je ze nieuwsgierig. Aansprekende teksten en een goede layout helpen je vervolgens om de aandacht vast te houden. Wij weten wat nodig is om de aandacht van jouw bezoeker te trekken en deze niet te verliezen.

Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

Website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

“Responsive webdesign zit hem in de details. Met de juiste aandacht voor details wordt een website al snel beter ervaren. Wij streven altijd naar de perfecte combinatie van vorm en functie.”

Diederik, website bouwer Web-kings.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?