Responsive webdesign

Een website ontwerpen is meer dan alleen het plaatsen van mooie afbeeldingen of het ontwerpen van een navigatiebalk. Responsive webdesign gaat over de juiste combinatie van vormgeving en functionaliteit die past bij de identiteit en de doelstellingen van jouw organisatie. Wij ontwerpen unieke en herkenbare websites die goed werken op ieder apparaat en klanten overtuigen.

Wat is responsive webdesign?

Om potentiële klanten te overtuigen, moeten ze altijd de beste ervaring hebben op jouw website. Responsive webdesign zorgt ervoor dat jouw website zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker. Daardoor zijn foto’s en teksten altijd duidelijk leesbaar voor bezoekers, ongeacht met welk apparaat ze jouw website bezoeken.

Responsive webdesign
Andrei

Het geheim van een goede website zit hem in de details. Met de juiste aandacht voor details wordt een website al snel beter ervaren. Wij streven altijd naar de perfecte combinatie van vorm en functie.

Andrei, website bouwer

Waarom is webdesign belangrijk?

Een website is een interactief medium waarbij de bezoeker zelf kan bepalen waar hij klikt en naartoe gaat. Om ervoor te zorgen dat deze niet direct op ‘venster sluiten’ klikt, moet een pagina direct de aandacht trekken en vasthouden. De aandachtsspanne van de gemiddelde bezoeker is immers zeer kort. Wij zorgen voor een goed webdesign dat de interesse van de bezoeker weet te wekken en te behouden. Hiervoor zijn een paar elementen belangrijk:

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?