WordPress website

Om een website te bouwen heb je een systeem nodig waarmee je de inhoud van de website kunt beheren. Zo’n systeem noemen we een CMS, oftewel een Content Management System. Er is een tegenwoordig een ruim CMS aanbod. Toch is er één systeem dat al een tijdje boven de rest uit springt, namelijk WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren. WordPress begon ooit als een CMS voor blogs, maar is inmiddels uitgegroeid tot een krachtig systeem waarmee je professionele websites en webshops bouwt. WordPress wordt steeds vaker gebruikt door grote merken en bedrijven. Sterker nog, meer dan 34% van alle websites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom wij werken met WordPress.

WordPress website
Andrei

Wij bouwen in WordPress omdat het een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk systeem is.

Andrei, website bouwer

Waarom een WordPress website?

Een WordPress website is gebruiksvriendelijk en wordt goed gevonden in de grote zoekmachines. Ook kun je het systeem naar eigen wens inrichten met professionele thema’s en plug-ins die dagelijks worden voorzien van updates. Maar het belangrijkste voordeel van WordPress: jij kan er zelf ook in werken. WordPress is makkelijk te leren, ook als je geen technische achtergrond hebt. Zo kun je zelf aan de slag met het toevoegen en aanpassen van teksten en afbeeldingen op je site. Wij bouwen WordPress website op de volgende manier:

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?