WordPress website

Wij bouwen al onze websites met WordPress om altijd snel in te kunnen springen op veranderende eisen van jouw doelgroep.

WordPress website

Om een website te bouwen heb je een systeem nodig waarmee je de inhoud van de website kunt beheren. Zo’n systeem noemen we een CMS, oftewel een Content Management System.

Er is een tegenwoordig een ruim CMS aanbod. Toch is er één systeem dat al een tijdje boven de rest uit springt, namelijk WordPress.

Wat is WordPress?
WordPress is een programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren. WordPress begon ooit als een CMS voor blogs, maar is inmiddels uitgegroeid tot een krachtig systeem waarmee je professionele websites en webshops bouwt.

WordPress wordt steeds vaker gebruikt door grote merken en bedrijven. Sterker nog, meer dan 34% van alle websites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom wij werken met WordPress.

Website ontwerp

Samen met jou bespreken we het ontwerp van de website. We luisteren naar jouw wensen, doelstellingen en behoeften en vertalen deze naar een eerste ontwerp.

Nadat jij akkoord gaat met het ontwerp, gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We houden je constant op de hoogte van de ontwikkelingen en bespreken tussentijds hoe alles gaat. Zo blijven we altijd de juiste koers varen.

De testfase

We testen je website grondig bij elke nieuwe stap in ontwikkelproces. We gebruiken Windows en Apple besturingssystemen en testen op verschillende apparaten en browsers. Zo weet jij dat jouw website altijd naar behoren werkt.

Voordat de website gelanceerd wordt, doen we nog een grote testronde. We gaan dan samen met jou door de website en verwerken de feedback in een finale ontwerp. Bij een akkoord van jouw kant gaat de website live.

Mocht er onverhoopt een foutje worden ontdekt na de lancering, dan lossen we dat natuurlijk kosteloos op.

Monitoren en analyseren

Je wil natuurlijk weten hoe jouw website presteert. We zorgen dat de prestaties van jouw website worden gemonitord met Google Analytics. Zo kunnen we meten hoeveel mensen jouw website bezoeken en wat deze mensen op je website doen.

Op basis van deze gegevens kunnen we je website verbeteren en nog aantrekkelijker inrichten voor bezoekers. Wil je de website zelf beheren? Dan geven onze experts je graag een korte training.

Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen.

Website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

“Wij bouwen in WordPress omdat het een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk systeem is.”

Ivan, website bouwer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.

    × Hoe kan ik je helpen?