Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ben jij op zoek naar een ervaren SEO specialist? Dan ben je bij Web-Kings aan het juiste adres! Mensen zoeken in zoekmachines vaak op de naam van een organisatie of op een combinatie van zoekwoorden om de juiste informatie te vinden. Hoe hoger jouw website dus scoort in zoekmachines als Google, hoe meer bezoekers jouw website aantrekt.

Met SEO scoort jouw website hoger in de zoekmachines zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt. Een goede SEO strategie vaststellen kan lastig zijn en hangt af van vele factoren, waaronder de activiteit van het zoekverkeer en jouw concurrenten. Wij helpen je daarom graag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zodat jij goed vindbaar bent.

Krijg meer relevante bezoekers op je website én bespaar tijd en geld door te investeren in organisch zoekverkeer!

“SEO verkeer converteert beter dan social media of advertenties.”

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie.

Wij zorgen dat de grote zoekmachines de informatie op jouw website gemakkelijk kunnen uitlezen. Daardoor zullen zoekmachines jouw website hoger in de zoekresultaten weergeven en kunnen klanten jouw website beter vinden.

Hoe wordt jouw website beter gevonden?

Er bestaat helaas geen magische knop waarmee jouw website binnen een dag bovenaan staat in Google.

Google gebruikt honderden verschillende meetpunten om een website te ‘ranken’, ofwel een positie toe te kennen. Uiteraard geldt; hoe beter jouw website op deze punten scoort, hoe hoger jouw website scoort in de zoekmachines. De eerste circa vijf meetpunten wegen echter zwaarder dan de rest, dus met relatief lage investeringen in tijd en geld kunnen wij snel goed resultaat behalen.

Het kost tijd om beter gevonden te worden in Google. Met een solide SEO plan haal jij snel meer relevante bezoekers binnen!

Jeroen

Kwalitatieve SEO

Sommige mensen proberen de zoekmachines te manipuleren met zogenaamde ‘black hat’ SEO-technieken. Hierbij probeert men de zoekmachines te manipuleren op een wijze die niet toegestaan is. Op de korte termijn kan dit werken, maar op de lange termijn zal Google je als straf uit de zoekresultaten halen. Wij raden je daarom aan om de focus te leggen op kwalitatieve SEO.

Search Engine Optimization gaat uiteindelijk over de kwaliteit van de informatie op jouw website. Zoekmachines geven voorrang aan websites die de meest volledige informatie bieden aan bezoekers. Hoe beter de kwaliteit van de content op jouw website is, hoe beter jij dus gevonden zult worden in de zoekmachines.

Hoe bepaalt Google jouw positie ?

Enkele elementen die meespelen met de ranking in Google:

  • Hoe snel de website laadt

  • Hoe de navigatiestructuur van de website is opgezet
  • Beantwoorden de teksten de vraag van de bezoeker
  • Of er gebruik wordt gemaakt van “rich content” zoals afbeeldingen en video.
  • Hoe lang bezoekers op een website blijven

  • De autoriteit van een website

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bel ons via 06 51 60 95 16