Wees #1 binnen zoekmachines (SEO)

Hoe vaak zoek je op de naam van een website waar je de URL al van kent? Er was ooit een tijd dat de zoekbalk en de adresbalk twee losse velden waren in de browsers, maar dat is verleden tijd.

Vrijwel altijd wordt er gezocht op een naam van een organisatie of een combinatie van zoekwoorden om de juiste informatie te vinden. Dus hoe hoger jouw website scoort in zoekmachines als Google, hoe meer bezoekers jouw website aantrekt.

Met SEO scoort jouw website hoger in Google zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt. Helaas is SEO niet altijd even eenvoudig. Wij helpen je graag om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines zodat jij goed gevonden wordt.

Krijg meer relevante bezoekers op je website én bespaar tijd en geld door te investeren in organisch zoekverkeer!

“SEO verkeer converteert beter dan social media of advertenties.”

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie.

In plaats van jouw website alleen te ontwerpen voor mensen, wordt de site ook geoptimaliseerd voor de grote zoekmachines zodat deze daar goed in gevonden wordt.

Hoe wordt jouw website beter gevonden?

Er bestaat helaas geen magische knop waarmee jouw website binnen een dag bovenaan staat in Google.

Google gebruikt honderden verschillende meetpunten om een website te ‘ranken’, ofwel een positie toe te kennen. Uiteraard geldt; hoe beter jouw website op deze punten scoort, hoe hoger jouw website scoort in de zoekmachines. De eerste circa vijf meetpunten wegen echter zwaarder dan de rest, dus met relatief lage investeringen in tijd en geld kunnen wij snel goed resultaat behalen.

Organische website bezoekers zijn relevante bezoekers. Deze moeten gekoesterd worden. Het kost tijd om beter gevonden te worden. Met een solide plan worden de resultaten al snel verbeterd.

Jeroen

Kwalitatieve SEO

Sommige mensen proberen de zoekmachines te manipuleren met zogenaamde Black Hat SEO-technieken. Hierbij proberen ze de zoekmachines te manipuleren op een wijze die niet toegestaan is. Op de korte termijn kan dit werken, op de lange termijn kan je een penalty krijgen en uit de zoekresultaten geschrapt worden.

Search Engine Optimization gaat vooral over kwaliteit. Wanneer je kwaliteit biedt aan de bezoeker zal dit door zoekmachines ook gewaardeerd worden.

Ons team zorgt ervoor dat de website niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar dat jouw doelgroep de website ook kan vinden in de zoekmachines. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe bepaalt Google jouw positie ?

Enkele elementen die meespelen met de ranking in Google:

  • Hoe snel de website laadt

  • Hoe de navigatiestructuur van de website is opgezet
  • Beantwoorden de teksten de vraag van de bezoeker
  • Of er gebruik wordt gemaakt van “rich content” zoals afbeeldingen en video.
  • Hoe lang bezoekers op een website blijven

  • De autoriteit van een website

Hebben wij jou enthousiast gemaakt?