Nieuwe teksten laten schrijven

Webteksten moeten aansluiten op zoekopdrachten die je doelgroep invult, maar ook lekker leesbaar zijn en jouw klant verleiden

Nieuwe teksten laten schrijven

Nieuwe, unieke tekst schrijven we aan de hand van een briefing. Samen met jou bespreken we wat het doel is van de tekst, waar de tekst over moet gaan, of er bijzonderheden zijn met betrekking tot bepaalde woorden of termen die niet, of juist wél terug moeten komen in deze tekst, zoals jargon of SEO-zoekwoorden.

Wat is de context?
Het kan zijn dat er een speciale aanleiding is, of een behoefte bij je doelgroep leeft waarom je nieuwe teksten wilt laten schrijven en bepaalde stukken op je website wil plaatsen. Het is voor de first edit van elk stuk al heel belangrijk dat we je doelgroep goed leren kennen en wat kenmerkende karakteristieken zijn.

Met één doel en één call-to-action per webpagina elimineer je alle afleiding voor je bezoekers. De website teksten stemmen we daar perfect op af voor een optimale conversiegraad

Michael, tekstschrijver bij Web-Kings.nl

Wat is het doel van de webpagina en de tekst?

Doorgaans ontwerpen we elke pagina op je website met maar één doel en één call-to-action voor ogen. Net als het design, zorgen we ervoor dat de teksten op elke pagina daarop aansluiten. Je wilt graag dat klanten enthousiast worden om een aankoop bij je te doen, een brochure bij je aanvragen of een e-book downloaden. Geïnteresseerden willen zich inschrijven voor een nieuwsbrief, een afspraak inplannen, een contactformulier of sollicitatieformulier invullen.

Final edit

Vervolgens brengen wij de juiste structuur en volgorde aan, checken we of alle belangrijke deelonderwerpen terugkomen in het stuk, en of de juiste tone-of-voice te herkennen is. Dat resulteert in een final edit die we ter controle bij je aanleveren, nadat we typ-, taal- en stijlfouten hebben gecorrigeerd.

Klaar voor publicatie

Je verwacht misschien dat de final edit meteen al het masterpiece is waarop je zit te wachten. Het kan natuurlijk gebeuren dat je zelf na het lezen nog wat feedback hebt, die we dan ook graag voor je verwerken. Na het verwerken van jouw feedback hebben we dan het uiteindelijk op te leveren nieuwe stuk unieke tekst, klaar voor publicatie.

Wil je geen hele nieuwe teksten laten schrijven, maar bijvoorbeeld de teksten van je huidige website laten herschrijven zodat het goed matcht met het design van je nieuwe website, kan dat natuurlijk ook bij Web-Kings.