Webteksten corrigeren

Voor een betere leesbaarheid, meer conversie, of meer professionaliteit zonder taalfouten

Website teksten corrigeren

Heb je al een bestaande tekst die van jou is en in de basis goed is, dan kunnen we die ook voor je corrigeren. We letten hierbij dan vooral op interpunctie, grammatica, en typ-, taal- en stijlfouten.


Waarom teksten corrigeren?

Teksten op je website met typ- of taalfouten staat slordig en onprofessioneel.

Als je websitebezoekers zich daaraan storen en je website weer verlaten zonder aankoop of inschrijving, loop je heel wat waardevolle conversies mis.

Wanneer we met je teksten aan de gang gaan, krijg je het stuk van ons terug als het klaar is voor publicatie, met de correcties die we voor je hebben doorgevoerd. De hoeveelheid tekst, de kwaliteit en de moeilijkheidsgraad van de tekst, zijn bepalend voor de hoeveelheid tijd die het ons kost.

De voordelen voor jou

Jouw voordeel van website teksten die gecorrigeerd zijn door Web-Kings:

Authentieke tekst

Jouw eigen authentieke teksten, dus herkenbaarheid voor je klanten en trouwe websitebezoekers.

Foutloze tekst

Goed lopende zinnen die prettig leesbaar zijn, zonder storende taalfouten.

Professionele uitstraling

Bijna ongemerkt, maar wel een zichtbare verbetering in uitstraling en professionaliteit van je website.

Naast het aantal correcties, bepaalt ook het soort verbeteringen uiteindelijk de kwaliteit van de aangeleverde tekst. Als we tijdens de correctierondes merken dat je stuk tekst effectiever kan, laten we je dat weten. Je boodschap kan een stuk duidelijker overkomen, als we bijvoorbeeld de volgorde van bepaalde alinea’s te veranderen, of bepaalde zinnen te herformuleren. Je krijgt eventueel een tweede versie van je oorspronkelijke tekst met suggesties voor een betere leesbaarheid.
Als dat leidt tot een nieuwe opdracht voor ons om de tekst daadwerkelijk te herschrijven, bespreken we dat uiteraard goed samen voordat we voor je aan de slag gaan.

Webteksten

Heb jij als drukbezette ondernemer met een overvolle agenda de tijd beschikbaar of expertise in huis om zelf je eigen webteksten te typen? Haal je voldoende omzet via je website met je bezoekersaantallen? Heb je überhaupt genoeg verkeer op je website om je omzetdoelstellingen te kunnen behalen? Als jouw antwoord ‘nee’ is, betekent dat vaak dat je zelf je eigen omzetgroei belemmert.

Nieuwe teksten laten schrijven

Nieuwe, unieke tekst schrijven we aan de hand van een briefing. Samen met jou bespreken we wat het doel is van de tekst, waar de tekst over moet gaan, of er bijzonderheden zijn met betrekking tot bepaalde woorden of termen die niet, of juist wél terug moeten komen in deze tekst, zoals jargon of SEO-zoekwoorden.

“Met gecorrigeerde teksten door Web-Kings behoud je het authentieke, herkenbare geluid van je organisatie, maar win je aan professionaliteit op jouw website”

Michael, tekstschrijver bij Web-kings.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking?
We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.