FuLu-Mandarijn-eten

Feestjes vieren we bij FuLu Mandarijn

28 oktober 2019
(Laatste update:
5 mei 2021)
Leestijd: 2 minuten
Auteur: Michael

Hoera! Onze website bouwer Andrei werkt twee jaar bij Web-Kings. Dat hebben we afgelopen vrijdag uitgebreid gevierd. Zoals je wellicht weet is ons team groot fan van pittig Aziatisch eten. De keuze was dus snel gemaakt: we gaan naar FuLu Mandarijn in de binnenstad van Amsterdam.

Bij FuLu Mandarijn heb je een een enorme keuze aan het beste uit de Sichuanese en Kantonese keuken. Web-Kings oprichter August is FuLu-fan van het eerste uur. Hij komt er regelmatig en vierde er al eens zijn verjaardag (hij heeft ook een VIP-kaart). FuLu is een van onze favoriete restaurants in de binnenstad, en bij elk bezoek hebben we weer keuzestress. Alles op de menukaart ziet er gewoon te smakelijk uit. Mocht je binnenkort bij FuLu gaan eten, dan kunnen we je hierbij al een handje helpen. Hieronder vind je de aanraders van ons team. Smakelijk!

August: Gewokte pikante krab met rode pepers a.k.a. de Spicy Crab

“Dit is en blijft voor mij een prijswinnaar. Perfect bereide krab op een berg van rode pepers (die niet pittig zijn), ik bestel het iedere keer weer.”

Andrei: Gefrituurde gamba’s met diverse kruiden en gedroogde rode pepers

“Ik sta er versteld van dat er zoveel smaken in één gerecht kunnen zitten. De combinatie van knapperige groentes, de citrus-achtige rode pepersaus en de gamba’s zorgen voor een ware (pittige) smaakexplosie.”

Jens: Gewokte pikante krab met rode pepers a.k.a. de Spicy Crab

“Ik probeerde dit gerecht op aanraden van August en ben een week later nog steeds omvergeblazen. Krab en pepers zijn een droomcombo.”

Diederick: Ma Po Tofu, gewokte Tofu in pikante saus

“De tofu is boterzacht, de saus is een beetje zoet en lekker pittig. Je gaat er wellicht van zweten, maar dat is het helemaal waard. Ik ben fan.”

Hongerig geworden? Je kunt het menu van FuLu hier online vinden!

× Hoe kan ik je helpen?