Zomer 2021

Vakantie-vibes: on

13 juli 2021
(Laatste update:
14 november 2022)
Leestijd: 2 minuten
Auteur: Erik

Heb jij je koffers al ingepakt, wat voor zomervakantie wordt het voor jou? Laat jij je, net als de Bransons, de ruimte in schieten na wat heen en weer geschuif van een paar miljard?

Eerlijk is eerlijk, we waren allemaal wel weer toe aan lekker feesten, fuiven en festivals. Voorlopig lijkt het erop alsof we die euforie toch weer even in de koelkast mogen stoppen.

Evengoed zijn er nog velen die kiezen voor de roes van rosé bij een bronstige zonsondergang aan het Noordzeese strand. Voor het onbevangen getetter en gekwetter van uitgelaten kinderen in een pretpark. Voor de stay-cation met een opblaasbadje in je eigen achtertuin.

Zomerdrukte

Voor degenen die seizoensgebonden werk doen begint de grootste drukte van het jaar juist nu. Niks vakantie! Net als je website of je webshop overigens, die in principe altijd 24/7/365 blijft doorbuffelen.

Check daarom vóór je welverdiende break in elk geval even of je plugins en veiligheidscertificaten up-to-date zijn. Net zoals je de tuindeuren en de ramen thuis goed dicht en op slot doet voor je weggaat. Zo zorg je ervoor dat je echt extra kan genieten tijdens je vakantie, en minstens net zo zorgeloos thuiskomt.

En dan…

Als je aan het eind van die zomerse, fleurige feesttunnel weer lichtelijk begint te verlangen. Verlangen naar iets wat de voorbije weken niet eens in je was opgekomen om aan te denken. Als je wilt weten hoe Web-Kings je kan helpen om vorm te geven aan de nieuwe inzichten die je hebt opgedaan.

Neem contact op met Web-Kings of maak een belafspraak. We zorgen er samen voor dat niet jij, maar wel je sales net als de Bransons de ruimte in worden geschoten. En nee, het kost geen miljarden om ons je website te laten optimaliseren. Of een hele nieuwe website voor je te ontwerpen.

Vanuit het Web-Kings kantoor in hartje Amsterdam: Een mooie zomer toegewenst!

Afbeelding van Unsplash.

× Hoe kan ik je helpen?