voetstappen vooruitgang

Web-Kings maintain a positive mind

27 maart 2020
(Laatste update:
5 mei 2021)
Leestijd: < 1 minuut
Auteur: August Long Name

Ondanks de Corona Craze, groeien we door en mogen we een nieuwe Web-King verwelkomen! Dat is vrij bijzonder in deze tijden. We stellen jullie dan ook graag voor aan onze nieuwste Web-King, Michael. In de rol van copywriter gaat Michael ons helpen om nog meer relevante content te creëren voor onze klanten en onszelf.

Met ruim tien jaar ervaring in de uitzendbranche, in (IT-)Recruitment en HR, is Michael zich gaan richten op copywriting. Teksten schrijven is altijd iets waar Michael erg veel plezier aan beleeft. Interne en externe communicatie, vacatureteksten en jobmarketing, carrierepagina’s en andere webteksten zijn er van zijn hand gekomen. Voor Web-Kings zal hij de blogpagina blijven aanvullen, met relevante topics omtrent onze technische oplossingen. Ook voor klanten zal hij conversiegerichte teksten schrijven, die geoptimaliseerd zijn voor een hoge zichtbaarheid in Google en Bing. 

Vanwege de veiligheidsmaatregelen rondom het Corona virus, zal ook Michael zijn werkzaamheden gewoon volledig remotely uitvoeren.

#flattenthecurve #weworkfromhome #defeatcorona

Stay tuned for the next episode..!